Na otvorenie štadióna do Trnavy príde možno aj jeden z najlepších hráčov histórie

(Autor: SITA)
TASR|18. aug 2015 o 13:19

V sobotu v Trnave budú hrať futbalisti Ajaxu Amsterdam a brazílskeho Atletico Paranaense. Z Holandska možno príde aj legendárny Johan Cruyff.

TRNAVA. Brazílsky futbalový klub Atletico Paranaense zavíta do Trnavy na sobotňajšie otvorenie City Areny - Štadióna Antona Malatinského s trinástimi hráčmi A-mužstva.

"Medzi nimi budú i útočník Cleo, ktorý má za sebou pôsobenie v Partizane Belehrad. Ďalší hrotový hráč Guilherme Dellatorre bol pred rokom v kádri anglického Queens Park Rangers a krajný obranca Alesandro nazbieral viac ako tri stovky štartov v brazílskych súťažiach," uvádza spartak.sk.

Autogramiáda s hviezdami

Návštevníci podujatia uvidia zápasy starých pánov Spartaka Trnava s "oldboys" Ajaxu Amsterdam a A-tímu Spartaka proti brazílskemu Paranaense, momentálne 8. tímu domácej súťaže. Popritom bude k dispozícii aj bohatý hudobný program, v rámci ktorého vystúpia hudobníci ako The Sweet, Dario G či Michal David.

Fanúšikovia Spartaka sa budú môcť stretnúť s bývalými futbalistami Ajaxu či Brazílčanmi z Paranaense aj na oficiálnej autogramiáde. Vybrané hviezdy prídu rozdať podpisy v sobotu od 14.00 do 15.30 do priestorov novovybudovanej prekrytej pešej zóny na ulici Dolné Bašty.

V hre je aj príchod legendárneho Johana Cruyffa, ktorý je trojnásobným držiteľom Zlatej lopty pre najlepšieho hráča Európy (1971, 1973 a 1974).

[content type="video" source="youtube" id="G5oAUFg_upw?list=PLVvuJEwnOTyM4tq6nAchnRs4ZRq67NO48" width="560" height="315"][/content]

Proti Ajaxu nastúpia legendy Spartaka

Proti Paranaense si zahrá súčasné áčko Spartaka, proti Ajaxu vybehnú starí páni andelov.

Na duel sú nominovaní brankár Roland Praj, Marián Černý a Dušan Keketi ml., do poľa hráči: Peter Zelenský, Miroslav Karhan, Peter Mrva, Stanislav Jarábek, Martin Poljovka, Viliam Martinák, Rastislav Kostka, Peter Hluško, Michal Gašparík st., Igor Bališ, Vladimír Ekhardt, Marek Ujlaky, Jaroslav Timko, Andrej Filip, Ľubomír Luhový, Vojtech Petráš, Jaroslav Mačák, Vladimír Kožuch, Marián Tibenský a Milan Malatinský.

Duel starých pánov má výkop v sobotu o 19.00, áčko vybehne na duel proti Paranaense o 20.30.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Na otvorenie štadióna do Trnavy príde možno aj jeden z najlepších hráčov histórie