Na odchode zo Slovana sú Bagayoko, Fořt i Josimov

Na snímke vľavo Mamadou Bagayoko.
Na snímke vľavo Mamadou Bagayoko. (Autor: archív TASR)
SITA|29. dec 2014 o 15:19

Kašpar: Soumah bude reprezentovať na Africkom pohári národov. Milinkovičovi sa končí zmluva.

BRATISLAVA. Futbalista ŠK Slovan Bratislava Mamadou Bagayoko by mal uzavrieť pôsobenie na Pasienkoch. O dva dni 25-ročný pravý obranca prišiel v roku 2008, následne hosťoval v Petržalke, mal by odísť do Nice.

"Mamadou u nás stabilne nehrával a má ísť do prvej francúzskej ligy? To je zvláštne," uviedol na adresu bývalého mládežníckeho reprezentanta Pobrežia Slonoviny a rodáka z Abidjanu viceprezident Slovana Petr Kašpar.

Na odchode je aj Fořt

"Isté je, že k 31. decembru 2014 sa Bagayokovi končí zmluva a stane sa voľným hráčom. Debatovali sme spolu, uvidíme, aká bude jeho futbalová budúcnosť."

V kádri Jozefa Chovanca sa dajú očakávať ďalšie zmeny. "Odísť by mali srbský obranca Miloš Josimov i český útočník Pavel Fořt. Guinejčan Soumah bude na prelome januára a februára reprezentovať krajinu na Africkom pohári národov," poznamenal Kašpar a pokračoval:

"Markovi Milinkovičovi sa končí zmluva, naopak zo skúsenejších futbalistov majú ešte platné kontrakty Igor Žofčák i Juraj Halenár."

Príde Peňaška

V kolónke príchodov do Slovana v médiách rezonovali viaceré mená, napríklad aj útočník Marek Bakoš z Viktorie Plzeň, srbský obranca MFK Košice Boris Sekulič či ofenzívny univerzál Michal Peňaška z Dukly Banská Bystrica.

"Z tohto tria by sa mal na prvom zimnom zraze mužstva 5. januára objaviť Peňaška, ktorý je naším kmeňovým hráčom a na Štiavničkách len hosťoval," dodal Kašpar.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Na odchode zo Slovana sú Bagayoko, Fořt i Josimov