Kedysi sa oženil s modelkou. Dnes Ralf Schumacher priznal, že má vzťah s mužom

Ralf Schumacher.
Ralf Schumacher. (Autor: TASR/DPA )
SITA|15. júl 2024 o 20:30

Nemec vyhral šesť pretekov F1.

BRATISLAVA. Bývalý pretekár F1 a mladší brat sedemnásobného majstra sveta Michaela Schumachera Ralf priznal, že má vzťah s mužom.

Ako referuje web news.sky.com, na Instagrame zverejnil Ralf záber, na ktorom sa objíma s iným chlapom a pravdepodobným partnerom.

„Najkrajšia vec v živote je, keď máš po svojom boku toho správneho partnera, s ktorým môžeš zdieľať všetko,“ napísal pod fotografiou 49-ročný Nemec, ktorý počas desaťročnej kariéry vo formule 1 vyhral šesť pretekov.

Ralf Schumacher absolvoval v F1 celkovo 180 pretekov a zabezpečil si 27 pódiových umiestnení. V októbri 2001 sa oženil s bývalou modelkou Corou-Caroline Brinkmannovou.

Neskôr v tom istom roku sa manželskému páru narodil syn David, ktorý sa vydal v pretekárskych stopách otca. V súčasnosti 22-ročný v komentári k príspevku svojho otca na Instagrame uviedol:

„Som veľmi šťastný, že si konečne našiel niekoho, s kým sa naozaj cítiš veľmi pohodlne a bezpečne. Bez ohľadu na to, či je to muž alebo žena, stojím stopercentne za tebou ocko a prajem ti všetko najlepšie a gratulujem.“

Nachádzate sa tu:
Domov»Formula 1»Kedysi sa oženil s modelkou. Dnes Ralf Schumacher priznal, že má vzťah s mužom