Moravčík v Zlatých Moravciach pravdepodobne končí

SITA|1. dec 2008 o 15:37

Dni hlavného trénera slovenského corgoňligového futbalového klubu FC ViOn Zlaté Moravce Ľubomíra Moravčíka sú už s najväčšou pravdepodobnosťou spočítané.

ZLATÉ MORAVCE. Víťaz Slovenského pohára zo sezóny 2006/07 sa po jesennej časti Corgoň ligy 2008/09 nachádza na poslednej priečke tabuľky so ziskom 11 bodov za dve víťazstvá, päť remíz a až 11 prehier. Žalostná je najmä útočná bilancia tímu od rieky Žitavy, keď v 18-tich dueloch zaznamenali hráči ViOn-u len deväť gólov.

Vedenie Zlatomoravčanov preto s najväčšou pravdepodobnosťou pristúpi k zmene na poste hlavného kormidelníka, čo pre agentúru SITA v pondelok popoludní potvrdil aj športový riaditeľ klubu Milan Galaba. "Celá záležitosť je ešte v štádiu riešenia, ale môžem prezradiť, že už máme vybratého konkrétneho kandidáta na post hlavného trénera, ako aj nového asistenta. Ústne sme už s nimi dohodnutí, no k podpisu zmluvy ani k rozviazaniu kontraktu s pánom Moravčíkom ešte neprišlo. Posledné slovo bude mať majiteľ klubu," uviedol Milan Galaba a ďalej pokračoval: "Zmena je však už na spadnutie. Nechcem teraz ešte prezradiť meno nášho kandidáta, ide o slovenského kouča známeho z pôsobenia v corgoňligových kluboch."

V kuloároch sa hovorilo o troch menách v súvislosti s trénerskou lavičkou Zlatých Moraviec. Štefan Horný, Karol Brezík a Jozef Barmoš však pre agentúru SITA rokovania s ViOn-om nepotvrdili.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Moravčík v Zlatých Moravciach pravdepodobne končí