Milinkovič s Matičom na lane Panathinaikosu Atény

SITA|20. okt 2008 o 13:15

Grécky prvoligový futbalový klub Panathinaikos Atény by rád získal do svojich radov dvojicu mladých srbských hráčov Nemanju Matiča a Marka Milinkoviča.

KOŠICE / ATÉNY. Grécky prvoligový futbalový klub Panathinaikos Atény by rád získal do svojich radov dvojicu mladých srbských hráčov Nemanju Matiča a Marka Milinkoviča, ktorí v súčasnosti obliekajú dres slovenského corgoňligového tímu MFK Košice. Ako agentúru SITA informoval grécky zdroj blízky dianiu v aténskom veľkoklube, šéf skautingu "zeleno-bielych" sledoval 20-ročných rýchlonohých stredopoliarov v minulotýždňovom odvetnom barážovom stretnutí o postup na ME 2009 hráčov do 21 rokov medzi Srbskom a Dánskom (1:0). Obaja nastúpili v základnej zostave Balkáncov a podali výborný výkon, ktorý Milinkovič dokonca okorenil v 73. min presným zásahom znamenajúcim víťazstvo svojho tímu.

Generálny manažér aktuálne tretieho tímu corgoňligovej tabuľky Jozef Vukušič pre agentúru SITA potvrdil, že východniari zatiaľ nemajú na stole žiadnu konkrétnu ponuku. "Obaja hráči majú s nami dlhodobé zmluvy. Na každom našom zápase je viacero zahraničných pozorovateľov z rôznych európskych klubov. Nedávno sme tu mali napríklad skauta z nemeckého Bayeru Leverkusen. Ale opakujem, nikto sa nám zatiaľ s ničím konkrétnym neozval," uviedol Jozef Vukušič.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Milinkovič s Matičom na lane Panathinaikosu Atény