Trať by bola ako ušitá pre Peťu, v Jasnej ale opäť zavládla Shiffrinová (Sportnet podcast)

Americká lyžiarka Mikaela Shiffrinová sa raduje na pódiu so svojím tímom z víťazstva v slalome v rámci Svetového pohára v alpskom lyžovaní v Jasnej.
Americká lyžiarka Mikaela Shiffrinová sa raduje na pódiu so svojím tímom z víťazstva v slalome v rámci Svetového pohára v alpskom lyžovaní v Jasnej. (Autor: TASR)
Sportnet|21. jan 2024 o 18:37

Vypočujte si špeciálny diel podcastu.

Americká lyžiarka Mikaela Shiffrinová vyhrala nedeľný slalom svetového pohára v Jasnej. Na Slovensku obstála najlepšie, aj keď jej vážne hrozila Chorvátka Zrinka Ljutičová.

Lyžiarky si užívali skvelú atmosféru. Zhodli sa ale na jednej veci - chýbala im Petra Vlhová. Tá si dala hovädziu polievku od mamičky a odletela do Švajčiarska, kde doktori posúdia jej stav.

Vypočujte si Sportnet podcast so Samuelom Gregom, ktorý vám v špeciálnej časti priblíži dianie v Jasnej aj cez slová najlepších lyžiarok. 

Deň slalomových pretekov totiž priniesol 95. víťazstvo a 150. pódium Shiffrinovej v Svetovom pohári.

Bez Petry Vlhovej mala hostiteľská krajina dvojnásobné zastúpenie. Ella Hrbáňová aj Sophia Polak ale vypadli už v prvom kole.

Martina Dubovská, ktorá pochádza zo Slovenska, ale reprezentuje Česko, obsadila 14. miesto vďaka dobrej jazde v druhom kole. 

K víkendu sa vyjadrili aj Boris Vlha a športová riaditeľka pretekov Jana Palovičová. To všetko si môžete vypočuť v podcastovom špeciáli.

Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Zjazdové lyžovanie»Trať by bola ako ušitá pre Peťu, v Jasnej ale opäť zavládla Shiffrinová (Sportnet podcast)