Mascherano asi stihne úvodný zápas proti Debrecínu

SITA|13. sep 2009 o 10:23

Španielsky tréner anglického futbalového klubu FC Liverpool Rafael Benítez verí, že stredopoliar Javier Mascherano bude v poriadku na stredajší duel 1. kola E-skupiny hlavnej fázy Ligy majstrov proti maďarskému Debrecínu.

LIVERPOOL. Španielsky tréner anglického futbalového klubu FC Liverpool Rafael Benítez verí, že stredopoliar Javier Mascherano bude v poriadku na stredajší duel 1. kola E-skupiny hlavnej fázy Ligy majstrov 2009/2010 proti maďarskému Debrecínu. Mascherano chýbal v sobotňajšom dueli domácej ligy, v ktorom domáci Liverpool zdolal Burnley (4:0).

"Nie je to až také vážne. Myslím si, že už v nedeľu bude v poriadku. Povolili sme mu zostať doma v Argeníne, ale Javier sa rozhodol vrátiť," povedal španielsky kormidelník. Liverpool na Anfield Road rozstrieľal nováčika z Burnley, keď tri góly strelil izraelský reprezentant Yossi Benayoun.

"Vieme, že Yossi je kvalitný hráč. Mohli sme vidieť, že ako striedajúci hráč býva veľmi platný. Rozprával som sa s ním, či bude schopný podať taký výkon počas celého zápasu. Odohral skvelé stretnutie, je to skúsený futbalista," dodal Benítez.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Mascherano asi stihne úvodný zápas proti Debrecínu