Laudrup sa upísal moskovskému Spartaku

SITA|12. sep 2008 o 13:58

MOSKVA 12. septembra (SITA, AFP, AP) - Bývalý dánsky internacionál Michael Laudrup v piatok podpísal na rok a pol trénerský kontrakt s futbalovým klubom Spartak Moskva. Informoval o tom generálny manažér ...

MOSKVA 12. septembra (SITA, AFP, AP) - Bývalý dánsky internacionál Michael Laudrup v piatok podpísal na rok a pol trénerský kontrakt s futbalovým klubom Spartak Moskva. Informoval o tom generálny manažér deväťnásobného ruského majstra Valerij Karpin bez podrobností o finančných podmienkach. "Oslovili ma seriózni ľudia zo solídneho klubu," komentoval 44-ročný Laudrup.

Spartakovci sú v ruskej najvyššej súťaži po 20 kolách na 3. mieste s deväťbodovou stratou na prvú priečku. Nespokojnosť s postavením tímu vyvrcholila v auguste odvolaním trénera Stanislava Čerčesova a riaditeľa klubu Sergeja Šavla. Dočasným trénerom sa stal Igor Ledjakov.

Laudrup v hráčskej kariére pôsobil v tímoch oboch španielskych gigantov FC Barcelona a Real Madrid, ako tréner začínal na asistentskom poste pri dánskej reprezentácii, na klubovej úrovni dostal príležitosť v Bröndby Kodaň a od minulej sezóny v Getafe.


Nachádzate sa tu:
Domov