Krkič odmieta správy o svojom odchode z Barcelony

SITA|25. mar 2009 o 13:43

Vychádzajúca hviezda španielskeho futbalového veľkoklubu FC Barcelona Bojan Krkič poprel správy o svojom odchode z Nou Campu.

BARCELONA. Osemnásťročný supertalent si myslí, že prestup či hosťovanie v inom mužstve by pre neho nemali žiadny význam. Člen širšieho kádra španielskej reprezentácie nemá v silnej konkurencii stabilné miesto v zostave trénera Pepa Guardiolu. V útočnej formácii katalánskeho tímu dostávajú pravidelne prednosť Samuel Eto'o, Thierry Henry a Lionel Messi. Futbalista so srbskými koreňmi disponujúci španielskym pasom je napriek tomu na severovýchode Španielska spokojný a vytrvalo odmieta ponuky rôznych európskych klubov.

"Nikdy som ani nepomyslel na zmenu pôsobiska. Verím, že sa v Barcelone dokážem presadiť. Som tu doma. Mám v Barcelone rodinu, priateľov. Nikde na svete by som sa necítil tak dobre ako práve tu. Navyše, Barca je najlepším tímom na svete," povedal Krkič v rozhovore pre katalánsku rozhlasovú stanicu.

V súvislosti s rýchlonohým útočníkom sa v minulosti spomínal prestup najmä do Ajaxu Amsterdam, Hoffenheimu či Olympique Marseille.

Nachádzate sa tu:
Domov