Ján Kozák ml. sa upísal Slovanu Bratislava

Ján Kozák mladší je ďalším hráčom, ktorý opúšťa potápajúcu sa petržalskú loď.
Ján Kozák mladší je ďalším hráčom, ktorý opúšťa potápajúcu sa petržalskú loď. (Autor: ČTK)
SITA|22. jan 2009 o 09:55

Otázka budúcnosti slovenského futbalistu Jána Kozáka ml. je definitívne vyriešená

BRATISLAVA. Otázka budúcnosti slovenského futbalistu Jána Kozáka ml., ktorý si doteraz obliekal dres úradujúceho ligového šampióna Artmedie Petržalka, je definitívne vyriešená.

Po niekoľkotýždňových rokovaniach s viacerými záujemcami sa 28-ročný rodák z Košíc (nar. 22. apríla 1980) dohodol na 2,5-ročnej zmluve s vedením aktuálneho lídra najvyššej slovenskej súťaže Corgoň ligy 2008/09 ŠK Slovan Bratislava. Ako agentúru SITA informoval riaditeľ pre komunikáciu "belasých" Martin Urmanič, Slovan očakáva od Jána Kozáka výrazné posilnenie stredovej formácie a tým zvýšenie kvality herného prejavu mužstva s cieľom získať domáci majstrovský titul. Klub plánuje využiť medzinárodné skúsenosti Jána Kozáka pri účasti mužstva z Tehelného poľa v európskych pohárových súťažiach.

Bývalý hráč 1. FC Košice, belgického tímu KSC Lokeren, Slavie Praha a anglického West Browmichu Albion, o ktorého služby sa zaujímali aj Spartak Trnava, azerbajdžanský Neftči Baku či dva grécke kluby, absolvuje svoj prvý tréning s tímom trénera Ladislava Pecka už vo štvrtok dopoludnia na umelej tráve Interu. V sobotu potom odcestuje so slovanistami na sústredenie do Turecka.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov