Schranz odohral skvelý zápas, za Slaviu Praha dal tri góly

Ivan Schranz v drese Slavie Praha.
Ivan Schranz v drese Slavie Praha. (Autor: SK Slavia Praha/ instagram)
TASR|30. júl 2021 o 21:19

Slovenský futbalista rozhodol o výhre Slavie.

TEPLICE. Slovenský futbalista Ivan Schranz strelil hetrik, ktorým rozhodol v zápase 2. kola najvyššej českej súťaže o víťazstve Slavie Praha v Tepliciach 3:1. 

Pre Schranza to bol iba druhý súťažný zápas v drese českého majstra, ktorý ho získal v lete z Jablonca. Navyše, prvýkrát nastúpil v základnej zostave. 

Najskôr v 22. minúte skóroval hlavou a tesne pred koncom prvého polčasu zvýšil z hranice šestnástky strelou k ľavej žrdi na 2:1. Deväť minút pred koncom riadneho času prekonal lobom brankára a tešil sa z hetriku.

"Možno je to rýchlo, ale hlavne je to dobre. Je dôležité, že som sa rýchlo zžil s tímom a podarilo sa nám prvé dva zápasy vyhrať," komentoval Schranz svoj razantný vstup do Slavie pre web isport.cz.

"Verím, že ja osobne i celý tím sme sa dobre naladili na duely 3. predkola Ligy majstrov proti Ferencvárosu Budapešť. Všetci sme veľmi šťastní, že sme nadviazali na úvodný ligový zápas. Ďalšie tri body sú doma," doplnil Schranz.

Hetrik sa mu nepodarilo streliť ani počas pôsobenia v slovenskej Fortuna lige.

"Je to môj prvý hetrik medzi dospelými. Za stavu 2:1 som bol nahnevaný, že som nevyužil výbornú prihrávku od Masopusta a nepremenil tutovku.

Napokon som to konečne prelomil. V každom zápase sa snažím vydať zo seba maximum a streliť čo najviac gólov. Teraz to vyšlo skvelým spôsobom, všetko klaplo," dodal slovenský reprezentant.

Česká futbalová liga - 2. kolo: 


Teplice - Slavia Praha 1:3 (1:2)

Góly: 43. Černý - 22., 45.+1 a 81. Schranz 

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Česko»Schranz odohral skvelý zápas, za Slaviu Praha dal tri góly