Hudáček na oslavách bronzu perlil a parodoval politika

Slovenskí hokejisti pri oslavách na Námestí SNP v Bratislave.
Slovenskí hokejisti pri oslavách na Námestí SNP v Bratislave. (Autor: TASR)
Sportnet|22. feb 2022 o 20:14

Zatiaľ čo Hudáček parodoval, mladík Slafkovský zapíjal bronz detským šampanským.

BRATISLAVA. Slovenskí hokejoví reprezentanti v utorok spolu s fanúšikmi v Bratislave oslávili zisk bronzových medailí na ZOH 2022 v Pekingu.

Hokejisti najskôr absolvovali jazdu v otvorenom autobuse ulicami mesta a potom pozdravili niekoľkotisícový dav na Námestí SNP. Slovenský zväz ľadového hokeja, ako organizátor podujatia, dostal výnimku z protipandemických opatrení. 

Mnoho ľudí opäť vytiahlo zo skríň a šuflíkov hokejové dresy. Tak, ako na začiatku tisícročia, keď Slovensko postupne oslavovalo hokejové striebro, zlato a bronz, aj teraz znelo námestím najčastejšie slovo "ďakujeme". Akurát množstvo mobilných telefónov v rukách fanúšikov dokumentovalo, ako doba pokročila.  

Svojej povesti zabávača nezostal nič dlžný Libor Hudáček, ktorý tentokrát prišiel s bonmotom, keď parodoval známeho slovenského politika.

Tu si môžete pozrieť populárne video, ktoré Hudáček parodoval.

O náladu sa starala aj dvojica moderátorov, Marcel Forgáč a Tomaggio.

Najväčší apluaz fanúšikov sa ušiel 17-ročnému útočníkovi Jurajovi Slafkovskému, ktorý podobne, ako jeho spoluhráči, držal v ruke šampanské.

Keď ho jeden z moderátorov upozornil, že ešte nemá osemnásť, najlepší strelec olympijského turnaja sa pohotovo vynašiel: "Mne dali do ruky detské šampanské."

Oslavy na Námestí SNP trvali približne hodinu, hráčov prišli privítať stovky fanúšikov z rôznych kútov Slovenska, ale aj zo zahraničia.

Pod pódiom sa usmieval aj Mario Rosandič, bývalý chorvátsky hokejista, ktorý pred 13 rokmi priviedol svojich synov na Slovensko, aby sa zdokonalili v tomto zimnom športe. Mislav to dotiahol až do slovenskej reprezentácie a s ňou na olympiádu aj majstrovstvá sveta.

Mladší Vilim je brankár a reprezentuje Chorvátsko. "Prišli sme na otočku zo Záhrebu, ale neľutujeme, je to skvelé. Všetky zápasy na olympiáde sme veľmi intenzívne prežívali," vravel.

Všetko o hokeji na ZOH 2022

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»ZOH 2022 Hokej»Hudáček na oslavách bronzu perlil a parodoval politika