Slováci si podmanili zápas pod holým nebom, bodovali až šiesti

Momentka zo zápasu pod holým nebom medzi Třincom a Kometou Brno.
Momentka zo zápasu pod holým nebom medzi Třincom a Kometou Brno. (Autor: TASR)
Sportnet|13. jan 2023 o 21:05

Libor Hudáček zaznamenal gól a tri asistencie.

Winter Games 2023

Třinec - Kometa Brno 6:1 (1:0, 3:0, 2:1)

Góly: 8. Daňo (Hudáček, Nestrašil), 27. Dravecký (Hrehorčák, Chmielewski), 33. Daňo (Marcinko, Marinčin), 39. Nestrašil (J. Jeřábek, Hudáček), 47. Hudáček (Voženílek, Hrňa), 50. Marinčin (Hudáček) - 45. Süss (Ščotka)

Rozhodovali: Stano (SR), Jeřábek – Lederer, Hlavatý (všetci ČR), vylúčení: 2:4 na 2 min, presilovky: 3:0, oslabenia: 0:0, 11 367 divákov.

Třinec: Kacetl - Marinčin, Havránek, Čukste, Jeřábek, Roth, Doudera, Zahradníček - Růžička, Marcinko, Voženílek - Daňo, Hudáček, Nestrašil - Hrehorčák, Roman, Chmielewski - Hrňa, Dravecký, Kurovský

Kometa Brno: Furch - Kundrátek, Kučeřík, Holland, Ščotka, Gulaši, Hrbas - Horký, Holík, Pospíšil - Flek, Kollár, Zaťovič - Šalé, Zbořil, Raška - Koblížek, Strömberg, Süss - Vincour

BRATISLAVA. Hokejisti Třinca zvíťazili nad Kometou Brno v zápase pod holým nebom na bratislavskom Tehelnom poli jednoznačne 6:1.

Duel bol súčasťou podujatia Kaufland Winter Games 2023, ktoré prinesie aj súboj medzi Trenčínom a Zvolenom a v nedeľu aj tradičné derby Slovan - Košice.

V zápase českej extraligy hrali významnú rolu najmä slovenskí hokejisti. Bodové štatistiky si na strane víťazného tímu vylepšili až šiesti hráči spod Tatier.

Dvoma gólmi sa blysol Marko Daňo, no ešte viac sa darilo Liborovi Hudáčkovi, ktorý jeden gól strelil a na ďalších troch sa podieľal asistenciou.

Raz skóroval aj Vladimír Dravecký, Martin Marinčin mal bilanciu 1+1 a zhodne jednu asistenciu si pripísali na svoje konto Tomáš Marcinko a Patrik Hrehorčák.

Třinec v tabuľke figuruje na treťom mieste s mankom desiatich bodov na vedúce Pardubice. Brno má o 20 bodov menej a je deviate.

Tabuľka Tipsport extraligy

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Česko»Česká hokejová extraliga»Slováci si podmanili zápas pod holým nebom, bodovali až šiesti