Woods sa po 7 mesiacoch vrátil na okruh PGA Tour: Asi som si mal viac vážiť fanúšikov

Tiger Woods.
Tiger Woods. (Autor: TASR/AP)
TASR|17. feb 2023 o 12:50

V hlave sa mi toho odohrávalo toľko, že som sa snažil hlavne dostať loptičku do jamky, povedal.

LOS ANGELES. Američan Tiger Woods absolvoval solídny návrat na golfové trávniky po sedemmesačnej pauze spôsobenej zranením.

V prvom kole turnaja The Genesis Invitational seriálu PGA Tour v Kalifornii zahral bývalý líder svetového rebríčka dve rany pod par a so 69 údermi figuroval na spoločnej 27. priečke.

Štyridsaťsedemročný Američan sa od turnaja British Open, ktorý sa uskutočnil v júli minulého roka, nezúčastnil na žiadnom turnaji. Obmedzovali ho naďalej vážne zranenia, ktoré utrpel pri autonehode vo februári 2021.

"Podarilo sa mi trafiť niekoľko dobrých rán a zahrať pár patov. Aj keď som mal malú chybu na desiatke, dokázal som zabojovať a dostať sa späť. Bol to pekný záver," povedal Woods, ktorý zakončil prvé kolo tromi birdie za sebou.

Woods si vyslúžil ovácie od publika, ktoré si získal dobrým výkonom: "Asi som si mal viac vážiť fanúšikov, ale v hlave sa mi toho odohrávalo toľko, že som sa snažil hlavne dostať loptičku do jamky."

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Ostatné športy»Woods sa po 7 mesiacoch vrátil na okruh PGA Tour: Asi som si mal viac vážiť fanúšikov