Aj v odvete bez kapitána. Weiss pre zranenie neodcestoval do Izraela

Na snímke je kapitán Slovana Bratislava Vladimír Weiss ml.
Na snímke je kapitán Slovana Bratislava Vladimír Weiss ml. (Autor: TASR)
Miroslav Kováčik|13. aug 2023 o 18:40 (aktualizované 13. aug 2023 o 20:15)

Trest mu vypršal, no trápia ho zdravotné problémy.

BRATISLAVA. Po tom, ako mu rozhodca Jérémie Pignard v zápase proti HŠK Zrinjski Mostar udelil žltú kartu, sa veľmi hneval.

Vedel, že svojmu mužstvu nebude môcť v ďalšom zápase pomôcť.

Vladimír Weiss ml. citeľne chýbal bratislavskému Slovanu v úvodnom zápase 3. predkola Ligy majstrov, v ktorom nestačil na Maccabi Haifa 1:2.

"Belasí" sa tak dostali do náročnej pozície a tréner Vladimír Weiss st. tesne po zápase priznal, že prípadný postup na horúcej pôde by bol zázrakom.

V nedeľu však prišla správa, ktorá Slovanu situáciu ešte viac sťaží.

Tridsaťtriročný Weiss s tímom neodletel do Izraela. Informoval o tom redaktor Slovenského rozhlasu Martin Kaigl a médiám to potvrdil aj asistent trénera Boris Kitka.

"Mysleli sme si, že zranenie, ktoré si privodil v zápase s Banskou Bystricou, nebude tak dlho trvať. V posledných dňoch sa pokúšal trénovať s tímom, vyzeralo to celkom dobre, ale na poslednom tréningu opäť pociťoval diskomfort.

Lýtko bolo nakopnuté, mal aj nejaké problémy s achilovkou a preto teda Vlado s nami ani neodletel," uviedol Kitka pred odletom.

Slovanisti odleteli skôr, aby mali čas na aklimatizáciu. Okrem Weissa necestoval ani Čech Jaromír Zmrhal, ktorý sa zranil v sobotnom ligovom súboji.

Weiss v tomto ročníku strelil v pohárovej Európe už tri góly - všetky v prvom prekole proti luxemburskému majstrovi FC Swift Hesperange.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Aj v odvete bez kapitána. Weiss pre zranenie neodcestoval do Izraela