Unikátny zápis. Niektorí ešte nezačali, oni majú jesennú časť za sebou

TJ Iskra Ňagov.
TJ Iskra Ňagov. (Autor: Michal Kvaško)
Ján Miroľa|14. sep 2024 o 08:00

Niektorí hráči si chcú ešte zahrať, preto hosťujú v iných kluboch.

ŇAGOV. Mohli by sa futbalisti TJ Iskra Ňagov uchádzať o zápis v Guinessovej knihe rekordov?

Keď áno, čo by obsahoval unikátny zápis o tomto klube v okrese Medzilaborce?

Nuž, bolo by v ňom napísané, že jesennú časť 8. ligy ObFZ Humenné, čo je najnižšia súťaž v uvedenom regióne, zvládli za 34 dní, teda za jeden mesiac a štyri dni.

Pritom nevynechali žiaden zápas, všetky odohrali od prvej do poslednej minúty. V spomenutej súťaži účinkuje okrem „teječky“ z Ňagova ďalších šesť tímov, teda nepárny počet.

Extra rýchly koniec

A hoci je v nej na programe ešte jedno kolo, žreb to zariadil tak, že zverenci trénera Petra Roháča v ňom majú takpovediac voľno. Summa summarum, sezónu 2024/25 začali prvým kolom 4. augusta a reálne ukončili uplynulú nedeľu 8. septembra.

„Áno, je to rarita. Minimálne v tunajšom regióne, možno na východe a možno aj celoslovenská. Veru, ani história nášho klubu, od čias vzniku organizovaného futbalu v obci, ktorý datujeme od roku 1981, niečo ani len podobné nepamätá,“ dal sa počuť hrajúci prezident TJ Iskra Michal Kvaško.

Pohľad na aktuálnu tabuľku dokonca prezrádza, že Ňagov je dokonca lídrom, na čele tabuľky má trojbodový náskok pred Ubľou, ktorá sa však spolieha ešte na dva zápasy k dobru.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Unikátny zápis. Niektorí ešte nezačali, oni majú jesennú časť za sebou