Kde sledovať Slovan? Na dosah má sen o Lige majstrov (TV program)

Fanúšikovia počas zápasu ŠK Slovan Bratislava - APOEL Nikózia.
Fanúšikovia počas zápasu ŠK Slovan Bratislava - APOEL Nikózia. (Autor: TASR)
Sportnet|28. aug 2024 o 12:30

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava čaká odveta proti FC Midtjylland.

BRATISLAVA. Slovenského futbalového majstra ŠK Slovan Bratislava čaká najdôležitejší zápas za ostatné roky. Ak ho zvládne, splní si svoj sen, ktorým je účasť v hlavnej časti Ligy majstrov. 

V stredu o 21.00 h hostí na Tehelnom poli dánskeho šampióna FC Midtjylland, pričom úvodný zápas skončil v Herningu nerozhodným skóre 1:1.

Pochopiteľne, záujem o tento zápas je obrovský, no všetci fanúšikovia sa štadión s kapacitou 22 500 divákov nedostanú a budú ho sledovať v TV.

Na rozdiel od 1. až 3. predkola Ligy majstrov už zápasy slovenského majstra nevysiela STVR. Vysielacie práva má totiž Spoločnosť CME, pod ktorú spadá česká televízia Nova a slovenská Markíza.

V aktuálnom ročníku, ktorý bude v novom formáte, odvysiela televízia šesť zápasov z každého hracieho dňa na kanáloch Nova Sport 3 až Nova Sport 6.

Nova Sport 6
Kde sledovať v TV?
Nasledujúce 3 týždne nie je plánovaný žiaden priamy prenos.

Práve nový kanál Nova Sport 6, ktorý vysiela len od 29. februára, prinesie odvetu Slovan - Midtjylland, podobne ako prvý duel pred siedmimi dňami.

Tento program však spadá do prémiového obsahu operátorov. 

V prípade Telekomu ho majú v ponuke užívatelia Magio TV cez internet alebo cez satelit a Magio TV Predplatne, ktorí majú zakúpený balíček XL alebo L.

Ľudia, ktorí prijímajú Magio TV na pevnej sieti (káblová TV) tento kanál v ponuke nemajú. Užívatelia DIGI si ho vo svojom programe nájdu.

Program Nova Sport 6 môžu sledovať aj používatelia platformy VOYO. Tá ho však neponúka vo svojom základnom balíku, ale tiež v prémiovom. 

Spustila ho iba tento mesiac a za cenu 11,99 eur môžu futbaloví fanúšikovia sledovať okrem Ligy majstrov aj zápasy z Niké ligy, Premier League, La Ligy, Bundesligy, Ligue 1 či prestížneho FA Cupu.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Kde sledovať Slovan? Na dosah má sen o Lige majstrov (TV program)