Priamy súboj o postup? Slovan spustil predaj vstupeniek na zápas proti PAOK Solún

Fanúšikovia ŠK Slovan Bratislava počas zápasu proti Lincoln Red Imps.
Fanúšikovia ŠK Slovan Bratislava počas zápasu proti Lincoln Red Imps. (Autor: TASR)
SITA|29. okt 2021 o 10:58

Vstupenky sú v predaji od 15 eur.

BRATISLAVA. ŠK Slovan Bratislava spustil predaj vstupeniek na jeden z najočakávanejších zápasov futbalového roka. Hráči úradujúceho slovenského majstra vo štvrtok 25. novembra od 18.45 hod v Európskej konferenčnej lige (EKL) privítajú grécky tím PAOK Solún.

Slovan môže zabojovať o postup

V prípade, že zvládnu najbližší duel na Gibraltári proti tímu Lincoln Red Imps (4. novembra), môžu proti gréckemu vicemajstrovi zabojovať v priamom súboji o postup do vyraďovacej časti zo skupiny EKL.

Podľa slov trénera Vladimíra Weissa st. jeho zverenci musia v F-skupine EKL nazbierať minimálne dvojciferný počet bodov, ak chcú postúpiť.

Zatiaľ majú na konte štyri body za remízu v Solúne (1:1) a domáce víťazstvo nad Lincolnom Red Imps (2:0). Slovan je v tabuľke aktuálne tretí o tri body za gréckym lídrom a dva za dánskym tímom FC Kodaň.

Túžia zopakovať atmosféru spred dvoch rokov

"Vstupenky sú v predaji od 15 eur prostredníctvom oficiálneho ticketingového partnera, a taktiež budú v predaji na pokladnici štadióna v každý pracovný deň od 18. novembra do začiatku zápasu s PAOK," napísal ŠK Slovan Bratislava v tlačovej správe.

"Prestíž a význam zápasu predstavujú najlepšiu pozvánku pre všetkých našich priaznivcov z Bratislavy a celého Slovenska. Všetci túžime opäť si zopakovať atmosféru z duelu s PAOK spred dvoch rokov, a spoločnými silami môžeme opäť dosiahnuť aj priaznivý výsledok,“ povedal marketingový riaditeľ bratislavského klubu Tomáš Straka.

Držitelia permanentiek ŠK Slovan si môžu uplatniť predkupné právo na svoje miesto, a vstupenku na PAOK si zakúpia so 20-percentnou zľavou.

Zľavnené vstupenky sú k dispozícii aj pre deti do 15 rokov, dôchodcov a ZŤP, pričom fanúšikovia si môžu tieto vstupenky zakúpiť aj pohodlne online so zľavovou kartou.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Konferenčná liga»Priamy súboj o postup? Slovan spustil predaj vstupeniek na zápas proti PAOK Solún