Slovan vstúpi do Ligy majstrov domácim duelom, klub informuje o vstupenkách

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava.
Futbalisti ŠK Slovan Bratislava. (Autor: TASR)
TASR|19. jún 2022 o 10:45

Zápas na Tehelnom poli má úvodný výkop 6. júla o 20.30 h.

BRATISLAVA. Futbalisti bratislavského Slovana nastúpia v úvodnom zápase 1. predkola Ligy majstrov proti gruzínskemu Dinamu Batumi v stredu 6. júla.

Duel na Tehelnom poli má úvodný výkop o 20.30 h. Odveta na ihrisku súpera sa uskutoční o týždeň neskôr, v stredu 13. júla o 19.00 h.

"Vstupenky na prvý domáci zápas sezóny si fanúšikovia budú môcť zakúpiť od pondelka prostredníctvom Ticketmedia.sk. Na duel s Batumi platia rovnaké ceny vstupného ako na ligové zápasy z uplynulého ročníka.

Majiteľom permanentiek ponúkame benefit navyše. Zápas s Batumi majú zahrnutý v cene svojej permanentky. Nemusia si teda kupovať zápasovú vstupenku, pre vstup na štadión im postačí permanentka," informoval Slovan prostredníctvom svojho webu.

V prípade postupu čaká na slovanistov v 2. predkole Ligy majstrov víťaz súboja medzi Tobolom Kostanaj a Ferencvárosom Budapešť.

Ak by zverenci Vladimíra Weissa st. prvú prekážku v pohárovej Európe nezvládli, pokračovali by v 2. predkole majstrovskej vetvy Európskej konferenčnej ligy.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Slovan vstúpi do Ligy majstrov domácim duelom, klub informuje o vstupenkách