Najvyrovnanejšia súťaž na Slovensku je nepredvídateľná. Prvých šesť tímov delia tri body

Momentka zo stretnutia Rimavská Sobota - Snina.
Momentka zo stretnutia Rimavská Sobota - Snina. (Autor: Titanilla Bőd)
Titanilla Bőd|22. apr 2024 o 14:30

V III. lige Východ má aktuálne najlepšiu formu Snina.

RIMAVSKÁ SOBOTA, SNINA. Je to ako thriller, ktorého vyvrcholenie netušia ani samotní aktéri. Tretia liga Východ je v súčasnosti najvyrovnanejšou súťažou na Slovensku. Tu nie je žiadna prázdna fráza, že každý môže vyhrať ale aj prehrať s každým.

Prvých šesť tímov delia iba tri body a boj o postup je stále zamotaný.

Z posledných piatich stretnutí má najlepšiu formu MFK Snina, ktorý je na treťom mieste tabuľky iba bod za dvojicou lídrov.

Šance na oboch stranách

V 23. kole uhrala Snina remízu 0:0 v Rimavskej Sobote po štyroch víťazstvách v rade. Pre MŠK Rimavská Sobota to bol zase prvý bod po sérii štyroch prehier.

Hoci diváci gól nevideli a najväčšie ovácie v hľadisku bolo počuť v polčasovej prestávke, keď niekto na hlavnej tribúne vyhral v tombole šesť litrov vína, bol to kvalitný treťoligový futbal so šancami na oboch stranách.

Na strane domácich zahodil obrovskú šancu v prvom polčase Viktor Úradník, v druhom mal dobrú príležitosť striedajúci Sebastian Gembický a nebezpečne hlavičkoval David Jackuliak.

Hostia mali silný úsek v prvej polovici druhého polčasu, keď sa pri šanciach Guilhermeho vyznamenal brankár Dominik Ťapaj.

Nový adept na postup

„Chlapcom som prízvukoval, že to môže byť o jednom góle, aj sa to takmer do bodky potvrdilo. Remíza je podľa priebehu hry spravodlivá, bol to nadštandardný treťoligový zápas,“ vravel po stretnutí tréner Sniny René Kočan.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Najvyrovnanejšia súťaž na Slovensku je nepredvídateľná. Prvých šesť tímov delia tri body