Ak Bayern vyhrá titul, bude to len vďaka chybám Dortmundu (podcast Spoza piva)

Momentka zo zápasu Borussia Dortmund - Bayern Mníchov.
Momentka zo zápasu Borussia Dortmund - Bayern Mníchov. (Autor: SITA/AP)
Samuel Biroš, Timotej Gašper|2. máj 2023 o 12:00

Vypočujte si 22. epizódu podcastu Spoza piva, v ktorej sa Timo a Samo pustili do debaty o tom, kto sa bude v ich obľúbených ligách radovať z titulov.

Všetky epizódy podcastu Spoza piva na Sportnet.sk nájdete na tomto odkaze >>>

BRATISLAVA. Futbalový podcast Spoza piva predstavuje ďalšiu, v poradí už 22. epizódu, ktorej úlohou je previesť cteného poslucháča aktuálnou situáciou v Nemecku a Anglicku, kde sa bude o titul pravdepodobne bojovať až do poslednej minúty.

Futbalom žijú, futbalom dýchajú, o futbale sa rozprávajú. Dvojica Timo a Samo si založili futbalový podcast Spoza piva, kde sa práve s týmto zlatistým mokom v ruke rozprávajú o najnovšom dianí zo sveta guľatej lopty.

Liverpoolu odplávala loď už dávno, preto sa o tohtosezónnu ligovú trofej v Premier League pobijú Arsenal a Manchester City.

Zatiaľ so Samo žije s názorom, že Guardiolovci to už jednoznačne nepustia zo svojich rúk, Timo stále verí, že Arteta si od Pepa odniesol viac, než sa na prvý pohľad môže zdať.

V Nemecku je boj o titul, nečakane, po dlhšej dobe riadne zamotaný. Bayern hrá asi najhoršiu jar za posledné roky a na titulový krk mu dýcha Dortmund.

Ten však, ako je známe, nedokáže ustáť tlak a vo veľkých zápasoch často zlyháva.

V najnovšej epizóde sa dozviete aj:

  • Prečo je Samo presvedčený o titule pre Manchester City?
  • Akú šancu má podľa odborníkov Liverpool na postup do Ligy majstrov?
  • Čo je chyba Bayernu a prečo nie je Bundesliga farmárskou ligou?
  • Čo za unikát je Union Berlín?

Arsenal spadol ako slon zo stromu. Väčšinu sezóny sa držal na 1. mieste a v istej chvíli disponoval aj riadne značným bodovým náskokom.

Navyše, po vypadnutí z pohárov sa očakávalo plné sústredenie len na domácu súťaž, no efekt bol opačný. Boj o titul nemajú vo vlastných rukách a nasledujúce zápasy bude teda určite veľmi napínavé. 

Boj o titul prebieha aj v Nemecku, keďže Bayern Mníchov môže po dlhých rokoch prísť o ligový trón.

Len jeden jediný bod za prvými Mníchovčanmi je totiž Borussia Dortmund, no tá, ako Timo v najnovšej epizóde dodal, má tendenciu v najdôležitejších častiach sezóny zlyhať.

Nemecká Bundesliga má ešte 4 zápasy na to, aby sa rozhodlo. 

Podcast Spoza piva

Futbalom žijú, futbalom dýchajú, o futbale sa rozprávajú. Dvojica Timo a Samo si založila futbalový podcast Spoza piva, kde sa práve s týmto zlatistým mokom v ruke rozprávajú o najnovšom dianí zo sveta guľatej lopty.

Po úvodných epizódach či katarských komentároch sa rozbehli aj v oblasti rozhovorov, do ktorých si na debatku Spoza piva volajú tie najzaujímavejšie osobnosti slovenského futbalu.

Podcast si môžete vypočuť na: Spotify Apple Google Podbean

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Ak Bayern vyhrá titul, bude to len vďaka chybám Dortmundu (podcast Spoza piva)