Treťoligista ho odpísal, chytal aj v dedine. Dnes je Marián Tvrdoň brankárom Plzne (podcast Spoza piva)

Marián Tvrdoň v zápase s Bayernom Mníchov.
Marián Tvrdoň v zápase s Bayernom Mníchov.
Samuel Biroš, Timotej Gašper|8. máj 2023 o 11:35

Vypočujte si 23. epizódu podcastu Spoza piva, v ktorej Timo a Samo privítali brankára Viktorie Plzeň Mariána Tvrdoňa.

Všetky epizódy podcastu Spoza piva na Sportnet.sk nájdete na tomto odkaze >>>

BRATISLAVA. Futbalový podcast Spoza piva predstavuje ďalšiu, v poradí už 23. epizódu, v ktorej si Timo a Samo medzi seba pozvali ďalšieho špeciálneho hosťa.Tentokrát sa o angažmáne v dedinskom futbale, veľkom prestupe a chytaní v Lige majstrov zhovárali s Marianom Tvrdoňom.

Futbalom žijú, futbalom dýchajú, o futbale sa rozprávajú. Dvojica Timo a Samo si založili futbalový podcast Spoza piva, kde sa práve s týmto zlatistým mokom v ruke rozprávajú o najnovšom dianí zo sveta guľatej lopty.

Treťoligová Nitra mu povedala, že s ním neráta. Chvíľu dokonca chytal 6. ligu za Jelenec a neskôr trávil niekoľko sezón na hosťovaniach po celej Českej republike.

Marián sa však nevzdával, makal na sebe a svojich cieľoch, čo sa v roku 2021 pretavilo v prestup do Viktorie Plzeň. 

V najnovšej epizóde sa dozviete aj:

  • Prečo s ním nerátali ani v 3. slovenskej lige 
  • Ako sa rodil prestup do Plzne 
  • Čo si myslel, keď stál na trávniku Camp Nou či Allianz Arény
  • Čo mu povedal Manuel Neuer 
  • Ako sa k jeho spoluhráčom chovali hráči Barcelony  

Marian Tvrdoň sa do povedomia verejnosti nedostal len vďaka prestupu do Plzne. V jeseni 2022 sa mu totiž podarilo byť súčasťou základnej jedenástky, ktorá vybehal v rámci skupinovej fázy proti Bayernu Mníchov. 

Kým Timo a Samo len krútili hlavami počúvajúc každú spomienku nášho brankára z milionárskej súťaže, Marian za ten čas opísal, ako sa cítil v Barcelone, čo mu povedal Neuer a prečo boli barcelonskí hráči mierne arogantní. 

Podcast Spoza piva

Futbalom žijú, futbalom dýchajú, o futbale sa rozprávajú. Dvojica Timo a Samo si založila futbalový podcast Spoza piva, kde sa práve s týmto zlatistým mokom v ruke rozprávajú o najnovšom dianí zo sveta guľatej lopty.

Po úvodných epizódach či katarských komentároch sa rozbehli aj v oblasti rozhovorov, do ktorých si na debatku Spoza piva volajú tie najzaujímavejšie osobnosti slovenského futbalu.

Podcast si môžete vypočuť na: Spotify Apple Google Podbean

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Treťoligista ho odpísal, chytal aj v dedine. Dnes je Marián Tvrdoň brankárom Plzne (podcast Spoza piva)