V tretej lige žiaria obrancovia. Jeden je kráľ strelcov, druhý môže hrať všade

Mário Jacko (v popredí) má za sebou výborné obdobie. Gólom zabraňoval, aj ich strieľal.
Mário Jacko (v popredí) má za sebou výborné obdobie. Gólom zabraňoval, aj ich strieľal. (Autor: FB ŠK Odeva Lipany)
Daniel Dedina|7. dec 2022 o 21:45

Najlepší hráč? Podľa Zekuciu Jacko. Ten tvrdí, že ich je veľa.

LIPANY/SP. N. VES. Králi sú hneď dvaja. Obaja dostali pri zostavovaní najlepšej jedenástky jesene od trénerov najvyšší počet hlasov.

Najlepšími hráčmi doterajšieho priebehu III. ligy Východ sa v ankete Sportnetu stali Mário Jacko z Lipian a Kamil Zekucia zo Spišskej Novej Vsi. Získali trinásť zo šestnástich možných hlasov.

Na dvojciferné číslo sa okrem nich dostali už len dvaja hráči – Marek Janečka (11) a Sebastián Gembický (10).

Bilancia víťazov mohla byť možno ešte vydarenejšia. Niektorí tréneri netaja, že o súperoch z iných regiónov zatiaľ nemajú dostatočný prehľad, keďže ide o novú súťaž.

Možno by doplnil jedno meno

„Chcem sa poďakovať za všetky hlasy, ktoré som dostal. Veľa to pre mňa znamená. Je to moja prvá nominácia a hneď s takým počtom hlasov. Som nadšený a veľmi šťastný z toho, že figurujem v najlepšej jedenástke,“ priznal Mário Jacko, opora ŠK Odeva Lipany.

S vybraným menoslovom laureátov sa viac-menej stotožňuje. Do ideálnej zostavy by možno ešte pridal spoluhráča Romana Kovalčíka. Tomu miestenka ušla veľmi tesne, ocitol sa medzi náhradníkmi.

„Viem dobre, koľko toho v strede poľa u nás odmaká. Inak si myslím, že je všetko správne,“ poznamenal stopér, ktorý sa postaral o zaujímavý paradox. S 12 gólmi je najlepším strelcom celej súťaže!

Sám sebe by pri hlasovaní o najlepšieho hráča súťaže hlas nedal.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»V tretej lige žiaria obrancovia. Jeden je kráľ strelcov, druhý môže hrať všade