Futbal: Ivan Galád v Senci skončil

Ivan Galád na lavičke Senca skončil.
Ivan Galád na lavičke Senca skončil. (Autor: SITA/Dušan Hein)
SITA|24. okt 2007 o 14:23

SENEC 24. októbra (SITA) - Ivan Galád už nie je trénerom futbalového klubu FC Senec, kde po Dubnici a Banskej Bystrici nastala tretia zmena na poste kormidelníka v najvyššej slovenskej súťaži v tejto ...

SENEC 24. októbra (SITA) - Ivan Galád už nie je trénerom futbalového klubu FC Senec, kde po Dubnici a Banskej Bystrici nastala tretia zmena na poste kormidelníka v najvyššej slovenskej súťaži v tejto sezóne. Štyridsaťštyriročný kormidelník skončil na lavičke v dôsledku doterajších neuspokojivých výsledkov klubu od Slnečných jazier. Senec v Corgoň lige v aktuálnom ročníku 2007/08 ešte nevyhral, z trinástich zápasov získal len štyri body za štyri remízy a so skóre 9:24 mu patrí posledné 12. miesto. "Zainteresované strany Ivan Galád a FC Senec, a.s. sa dohodli na vzájomnom ukončení trénerskej činnosti počnúc dňom 24. októbra. Vedením mužstva je do konca jesennej časti poverený Branislav Kriška, asistentom bude Michal Kuruc," povedal pre agentúru SITA viceprezident, spolumajiteľ a manažér FC Senec Jozef Valovič.

Ivan Galád prišiel k mužstvu Senca v júli po mesačnom oddychu po prepustení zo služieb FC Nitra, ktorú v predchádzajúcej sezóne doviedol k 6. miestu v Corgoň lige. Senec bude mať do konca jesene najmladšiu trénerskú dvojicu v najvyššej slovenskej súťaži. Branislav Kriška má 36 rokov, Michal Kuruc je o desať rokov mladší. Obaja už boli aj v realizačnom tíme Ivana Galáda, kde pracovali ako jeho asistenti.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Futbal: Ivan Galád v Senci skončil