Koštrna predčasne ukončil kontrakt s Dunajskou Stredou

Kristián Koštrna
Kristián Koštrna (Autor: TASR/Michal Svítok)
TASR|29. nov 2019 o 09:19

Koštrna sa rozlúčil s Dunajskou Stredou takmer po dvaapolročnom pôsobení.

DUNAJSKÁ STREDA. Slovenský futbalový obranca Kristián Koštrna už nie je hráč FC DAC 1904 Dunajská Streda.

Člen širšieho reprezentačného kádra, ktorý bol pri neúčasti Zsolta Kalmára kapitánom žlto-modrých, po dohode s vedením klubu vo fortunaligovom mužstve predčasne skončil.

Informovalo o tom piatkové vydanie denníka Šport.

Koštrna sa rozlúčil s Dunajskou Stredou takmer po dvaapolročnom pôsobení.

"Po prehre 0:5 v Michalovciach sme mali ďalší deň na programe regeneráciu a nič nenasvedčovalo môjmu koncu. V pondelok sme mali voľno a v utorok si ma zavolal športový riaditeľ s tým, že klub si želá, aby sme ukončili spoluprácu. V tejto súvislosti musím povedať, že v lete sa mi končila zmluva a v DAC si chcú chystať mužstvo do budúcnosti. Dohodli sme sa, že už nebudem ďalej pôsobiť v Dunajskej Strede, opustím klub, nebudem ani trénovať s mužstvom a od januára môžem mať nový tím," povedal pravý krajný obranca pre denník Šport.

Dvadsaťpäťročný Koštrna, ktorý strávil dorastenecké roky v anglickom Wolverhamptone, musí teraz riešiť svoju futbalovú budúcnosť.

"V prvom rade si chcem oddýchnuť a od januára by som rád začal v novom tíme. Uvidíme, či zostanem na Slovensku. Určite to nevylučujem. V prvom rade by som sa chcel pozrieť po zahraničnom klube, som však otvorený aj angažmánu v poprednom tíme našej ligy," dodal bývalý mládežnícky reprezentant SR, ktorý pred príchodom do Dunajskej Stredy pôsobil v rakúskom Parndorfe a v bulharskom Pirine Blagoevgrad.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Koštrna predčasne ukončil kontrakt s Dunajskou Stredou