S Masonom Mountom som si hodinu nadával, spomína hráč ViOn-u (podcast Spoza piva)

Adam Brenkus v drese FC ViOn Zlaté Moravce.
Adam Brenkus v drese FC ViOn Zlaté Moravce. (Autor: Facebook FC ViOn Zlaté Moravce - Vráble)
Samuel Biroš, Timotej Gašper|5. jún 2023 o 13:50

Podcast Spoza piva predstavuje už svoju 27. epizódu, v ktorej Timo a Samo opäť raz privítali vzácneho hosťa. Tým sa v tomto prípade stal Adam Brenkus z ViOnu.

Všetky epizódy podcastu Spoza piva na Sportnet.sk nájdete na tomto odkaze >>>

BRATISLAVA. Futbalový podcast Spoza piva predstavuje svoju 27. epizódu, do ktorej prijal pozvanie aj niekdajší reprezentant a hráč ViOn-u Zlaté Moravce, Adam Brenkus.

Adam v našej výdatnej debate zhodnotil najmä prvý rok pôsobenia vo ViOne, s ktorým napokon museli zachraňovať najvyššiu súťaž až v baráži proti Prešovu.

Rozrozprával sa však aj o mnohých iných témach ako reprezentácia, cieľ hrať futbal v exotike či o spomienkach na skúšku Chelsea. 

Futbalom žijú, futbalom dýchajú, o futbale sa rozprávajú.

Dvojica Timo a Samo si založili futbalový podcast Spoza piva, kde sa práve s týmto zlatistým mokom v ruke rozprávajú o najnovšom dianí zo sveta guľatej lopty.

V najnovšej epizóde sa dozviete aj:

  • Ako veľmi poverčivý je tréner Ivan Galád?
  • Čo si povedali v šatni pred odvetou s Prešovom?
  • Ako si spomína na skúšku v Chelsea?
  • Prečo bolo hosťovanie v Bardejove úletom?
  • Kam by chcel odísť hrať?

Ako najpamätnejší zápas v mládežníckej reprezentácii označil Adam Brenkus stretnutie Slovenska s Anglickom v Senci, kedy sme remizovali 2:2 a Adam bol pri oboch góloch nášho výberu. 

Podcast Spoza piva

Futbalom žijú, futbalom dýchajú, o futbale sa rozprávajú. Dvojica Timo a Samo si založila futbalový podcast Spoza piva, kde sa práve s týmto zlatistým mokom v ruke rozprávajú o najnovšom dianí zo sveta guľatej lopty.

Po úvodných epizódach či katarských komentároch sa rozbehli aj v oblasti rozhovorov, do ktorých si na debatku Spoza piva volajú tie najzaujímavejšie osobnosti slovenského futbalu.

Podcast si môžete vypočuť na: Spotify Apple Google Podbean

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»S Masonom Mountom som si hodinu nadával, spomína hráč ViOn-u (podcast Spoza piva)