Fanúšikovia o nich neprídu. Komentátorská dvojica povedie F1 aj v novej televízii

Josef Král a Števo Eisele.
Josef Král a Števo Eisele. (Autor: Nova Sport)
Sportnet|17. dec 2023 o 19:19

Oznámili to aj na podujatí EisKing v Bratislave.

BRATISLAVA. Komentátorská dvojica Števo Eisele a Josef Král bude komentovať formulu 1 aj v ďalšej sezóne. Kráľovnú motošportu však nebude vysielať Sport1, ale Nova Sport. 

Televízia o tom informovala v tlačovej správe a informáciu potvrdila spomenutá dvojica aj na podujatí EisKing v Bratislave. 

"Červené svetlá zhasnú i dvanástu sezónu po sebe! Som šťastný, že Vás na Nova Sport budeme spolu s Josefom Králom a celým tímom osobností sprevádzať kráľovnou motoršportu.

Nezáleží na tom, komu fandíte, pretože F1 je naša spoločná srdcová záležitosť, ktorá spája celú československú formulovú rodinu.

Už teraz sa nemôžeme dočkať novej sezóny, a hlavne odhalenia všetkých prekvapení, ktoré pre fanúšikov chystáme,” hovorí nový komentátor F1 na Nova Sport Eisele.

Radostné slová povedal aj Král.

Podrobnosti o novej sezóne predstaví televízia 15. februára na tlačovej konferencii. "Vyslyšali sme silné volanie odbornej verejnosti a fanúšikov F1 a dohovorili sme sa so Štefom a Josefom.

Kandidátov na túto pozíciu bolo veľa, ale zvíťazila mimoriadna kvalita a profesionálny prístup oboch komentátorov, ktorí formulou žijú ako málokto," upresnil šéf športu v TV Nova Dušan Mendel.

Nova Sport tak nebude vysielať len MotoGP a superbike, na prelome februára a marca tak do ich portfólia pribudne aj formula 1.

Nachádzate sa tu:
Domov»Formula 1»Fanúšikovia o nich neprídu. Komentátorská dvojica povedie F1 aj v novej televízii