Košice predstavili zvučného zahraničného sponzora. Známy je aj zo sveta F1

Novým sponzorom FC Košice bude silná maďarská spoločnosť.
Novým sponzorom FC Košice bude silná maďarská spoločnosť. (Autor: FC Košice)
Daniel Dedina|8. okt 2021 o 18:40

Otvára nám to nové možnosti, vraví prezident klubu.

KOŠICE. Košický futbal sa usiluje o návrat do najvyššej súťaže.

Hoci hráčom FC Košice to v aktuálnej sezóne zatiaľ výsledkovo nejde podľa predstáv, v rámci personálnej a ekonomickej sily klub napreduje.

Nový riaditeľ akadémie

V uplynulých dňoch bol predstavený nový riaditeľ košickej futbalovej akadémie. Stal sa ním 40-ročný Adam Geri.

„Mojím cieľom je ďalej rozvíjať a zdokonaľovať fungovanie futbalovej akadémie a hlavne udržať talentovaných futbalistov z celého východoslovenského regiónu, ktorí v ťažkých časoch odišli do ostatných futbalových akadémií na Slovensku,“ povedal Geri pre klubový web.

Riaditeľ futbalovej akadémie FC Košice Adam Geri.
Riaditeľ futbalovej akadémie FC Košice Adam Geri. (Autor: fckosice.sk)

„Vzhľadom na nadštandardné vzťahy s maďarským klubom DVTK bude pre mňa prioritou naďalej rozvíjať túto spoluprácu a vytvoriť vzájomné prepojenie dvoch futbalových akadémií. Verím, že to bude prospešné pre obe strany,“ doplnil Geri. 

Chcú odovzdať dynamiku a aktivitu

Krátko na to oznámilo vedenie ambiciózneho košického klubu ďalšiu zásadnú novinku.

V rozbehnutej sezóne 2021/22 bude sponzorom momentálne ôsmeho tímu neúplnej druholigovej tabuľky popredný európsky výrobca energetických nápojov HELL Energy.

Ide o maďarskú spoločnosť, ktorej výrobky sú exportované do viac než päťdesiatich krajín sveta.

V roku 2009 bola prvou maďarskou spoločnosťou, ktorá sponzorovala tím Williams vo Formule 1. Na Slovensku sa zameriava predovšetkým na podporu bojových umení, k jej tváram patria Ľudovít Klein či Roman Pavlus.

„Je mi veľkým potešením oznámiť spojenie futbalového klubu FC Košice s novým generálnym sponzorom. Spojenie s touto nadnárodnou spoločnosťou nám otvára nové možnosti pri napĺňaní našich cieľov v podobe budovania konkurencieschopného A-tímu s najvyššími ambíciami,“ vyhlásil prezident FC Košice Dušan Trnka.

„Naše energetické nápoje stelesňujú dynamiku a aktivitu. A práve tieto atribúty by sme radi odovzdali futbalistom FC Košice. Veríme, že s našou podporou bude mužstvo dosahovať také výsledky, na ktoré budú hrdí všetci fanúšikovia klubu,“ povedal Krisztián Schmidt, kreatívny a marketingový riaditeľ spoločnosti HELL Energy.

(Autor: FC Košice)


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Košice predstavili zvučného zahraničného sponzora. Známy je aj zo sveta F1