Do Třinca by sa mal vrátiť Slovák Sekeráš

TASR|18. jún 2007 o 19:20

Třinec 18. júna (TASR) - Slovenský hokejový veterán a obranca Ľubomír Sekeráš by sa po siedmich sezónach opäť mal objaviť v drese HC Oceláři Třinec. Podľa ...

Třinec 18. júna (TASR) - Slovenský hokejový veterán a obranca Ľubomír Sekeráš by sa po siedmich sezónach opäť mal objaviť v drese HC Oceláři Třinec. Podľa českého športového servera www.idnes. cz slovenský rekordér v počte reprezentačných štartov (152 zápasov/29 gólov) by si v budúcej sezóne 2007/2008 mal na severe Moravy zaspomínať na časy, keď päť sezón patril k oporám třineckého mužstva.

A hoci nikto z predstaviteľov HC Oceláři zatiaľ nový kontrakt pre rodáka z Trenčína nepotvrdil, podľa správ z kuchyne třineckých oceliarov, prestup 38-ročného Sekeráša do klubu je už takmer hotová vec a na novej zmluve s bývalým dlhoročným slovenským reprezentantom sa dolaďujú už iba detaily.

Sekeráš bol koncom minulého storočia v Třinci medzi priaznivcami hokeja veľmi populárny, lebo v jeho drese pôsobil päť rokov v rade. Po MS 2000 v Petrohrade, kde Sekeráš patril k oporám strieborného slovenského tímu, odišiel na tri roky do zámoria. Takmer celý čas hral v klube NHL Minnesota Wild, štyri zápasy odohral aj za Dallas. Po návrate do Európy obliekal dres švédskeho mužstva Södertalje, ruského klubu Lokomotiv Jaroslavľ, nemeckého Norimbergu a materského klubu Dukla Trenčín. Minulú sezónu 2006/2007 začal hrať v Zlíne, ale po mesiaci opäť odišiel do švédskeho Malmö.

Nachádzate sa tu:
Domov