Weiss sa neudržal, plakal. Gruzínsko je môj druhý domov, milujem vás

Tréner Vladimír Weiss.
Tréner Vladimír Weiss. (Autor: sk slovan.com)
Pavol Spál|13. júl 2022 o 23:41

Weiss už niečo podobné zažil s Petržalkou.

BRATISLAVA. Bežali posledné sekundy nadstaveného času predĺženia. Vladimír Weiss mladší zahrával rohový kop a urobil to, čo nikto nečakal.

Zakrútil loptu priamo do brány. Dal gól, ktorý rozhodol. „Vlado Weiss so zábleskom geniality, neskutočné momenty,“ kričal komentátor RTVS Ľuboš Hlavena. 

„Weiss znegoval všetko, čo mu v dvojzápase nevyšlo. Takýmto spôsobom vyradiť súpera. Wau. Kompliment. Vlado Weiss je zázračný,“ perlil Hlavena.  

Bola to šikovnosť Weissa, ale tiež obrovská chyba brankára a celej defenzívy gruzínskeho majstra. Je nepochopiteľné, kde stál v kľúčovom momente brankár, žiaden z hráčov domácich navyše nepokryl tyč.

"Polovica kabíny mi neverila, že som ten roh chcel tak kopnúť. Ak by som nechcel, tak sa priznám. Videl som, že brankár je vybehnutý," usmieval sa Weiss junior, hlavný hrdina zápasu.

Futbalisti Slovana v odvete 1. kvalifikačného kola Ligy majstrov vyhrali na pôde Dinama Batumi 2:1, po predĺžení. V riadnom hracom čase sa skončil zápas bezgólovou remízou, rovnako ako pred týždňom na Tehelnom poli. 

Weiss plakal a vravel: Milujem vás

Tréner Vladimír Weiss st. po zápase neudržal emócie, tiekli mu slzy a plakal.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Weiss sa neudržal, plakal. Gruzínsko je môj druhý domov, milujem vás