Calzona varuje pred Luxemburskom, majú to vo vlastných rukách (Sportnet podcast)

Tréner Francesco Calzona.
Tréner Francesco Calzona. (Autor: TASR)
Sportnet|16. okt 2023 o 06:45

Vypočujte si historicky prvý Sportnet podcast, denný športový podcast portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa počas víkendu udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je 16. október a v tento deň pred siedmimi rokmi sa stal Peter Sagan v katarskej Dauhe po druhýkrát majstrom sveta cestnej cyklistiky. 

V Sportnet podcaste, rannom športovom podcaste portálu Sportnet.sk, si môžete vypočuť to najdôležitejšie, čo sa počas víkendu udialo v športovom svete.

Zvládnu Slováci dôležitý zápas v Luxembursku?

Už dnes večer na slovenských futbalových reprezentantov čaká ôsmy skupinový zápas proti Luxembursku, tímu, proti ktorému stratili body v marcovom zápase po bezgólovej remíze. 

Víťazstvo v najbližšom zápase by ich výrazne priblížilo k postupu na budúcoročný šampionát v Nemecku.

Treba poznamenať, že naši reprezentanti majú všetko vo vlastných rukách, čo ale väčšinou v slovenskom prípade býva tá najhoršia možnosť, čo si budeme klamať.

Aká je teda tá tradičná postupová matematika? V tom najlepšom prípade jednoduchá.

Dve víťazstvá v najbližších dvoch zápasoch, proti Luxembursku a následne proti Islandu, by znamenali, že Slováci môžu osláviť postup už v predstihu v Bratislave s domácimi fanúšikmi.

Viac k téme:

Po súboji posledných jednotiek draftu sa tešil Slafkovský

V noci zo soboty na nedeľu zdolal Montreal doma Chicago 3:2, pričom v zostave nechýbal slovenský útočník Juraj Slafkovský.

Zápas bol zároveň súbojom posledných jednotiek draftu NHL. Kanadský supertalent Connor Bedard si pripísal asistenciu a bodoval aj vo svojom treťom stretnutí v NHL.

V rovnaký deň Colorado aj s útočníkom Tomášom Tatarom uspelo v San Jose 2:1 po nájazdoch.

Tampa Bay s obrancom Erikom Černákom prehrala na ľade Detroitu 4:6 a Calgary Adamom Ružičkom nestačilo na Pittsburgh a prehralo 2:5.

Viac k téme:

Handlovskí baníci poskladali solídnu zostavu

V basketbalovej lige sa darilo prevažne domácim celkom. Handlovskí baníci poskladali pred sezónou solídnu zostavu, to sa ukázalo aj počas víkendového zápase s Lučencom, ktorý vyhrali 101:91, pričom až 38 bodov nastrieľal hráč domácich Jordan Harris.

Spišskí Rytieri uspeli na domácej palubovke proti nováčikovi z Nitry, Levickí Patrioti sfúkli Inter výsledkom 79:43 a Komárno zdolalo v tesnom zápase Prievidzu.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Calzona varuje pred Luxemburskom, majú to vo vlastných rukách (Sportnet podcast)