Chorvátom bude po Ančičovi chýbať aj Karlovič

SITA|8. aug 2008 o 09:20

ZÁHREB 8. augusta (SITA) - Po Mariovi Ančičovi, ktorého vyradila recidíva mononukleózy, bude Chorvátom nútene chýbať na OH v Pekingu aj Ivo Karlovič, 18. v renkingu. Razantným podaním známy tenista, ktorý ...

ZÁHREB 8. augusta (SITA) - Po Mariovi Ančičovi, ktorého vyradila recidíva mononukleózy, bude Chorvátom nútene chýbať na OH v Pekingu aj Ivo Karlovič, 18. v renkingu. Razantným podaním známy tenista, ktorý minulý týždeň na turnaji ATP Masters Series v americkom Cincinnati vyradil Rogera Federera a nepriamo sa tým postaral o Švajčiarovo zosadenie z vrcholu rebríčka, podľa agentúry Hina bude absentovať pre nešpecifikované ochorenie. Dvadsaťdeväťročný rodák zo Záhrebu mal vysokú horúčku a rozhodol sa rešpektovať odporúčania svojho lekára v Miami. Podľa chorvátskych médií stále visí otáznik nad štartom Ivana Ljubičiča pre problémy s nohou. Túto časť výpravy dotvára Marin Čilič.

Dvestoosem centimetrov vysoký Karlovič si mal na úvod olympijskej dvojhry zmerať sily s Čechom Tomášom Berdychom, 21. v počítačovom poradí. Tento duel by patril k hitom 1. kola. Náhradník zatiaľ nebol oficiálne oznámený. Podľa pravidiel by sa ním mal stať deblista, ktorý je v čínskej metropole k dispozícii a má najvyššie rebríčkové postavenie vo dvojhre z hráčov prichádzajúcich do úvahy, konkrétne Číňan Sin-juan Ju.


Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Olympijské»Chorvátom bude po Ančičovi chýbať aj Karlovič