Prví výhercovia ocenení

(Zdroj: ZsFZ, Autor: Marián Červenka)
11. máj 2021 o 12:20

Súťaž

V polovici apríla vyhlásil Západoslovenský futbalový zväz súťaž o zaujímavé dresy a tréningové pomôcky. Videá nám stále môžete posielať do správ na facebookovú stránku: Futbal na západe – Západoslovenský futbalový zväz, pričom postupne zverejňujeme na uvedenom profile všetkých uchádzačov, ktorí sa do výzvy zapojili. Stačí nám meno a tím, kde je súťažiaci evidovaný, pretože jedinou podmienkou je, aby mládežníci pôsobili v hociktorom klube na západnom Slovensku do kategórie U19. Momentálne máme štyroch víťazov a pribudnú ďalší. „Chcel som aby ľudia videli, že malý Miško je veľmi šikovný a keď som videl, že je možnosť zapojiť sa do súťaže neváhal som,“ uviedol po prebraní ceny bratranec Miška Dúckeho Jakub a dodal: „Miško bol celý bez seba, keď sa dozvedel, že vyhral dres, no stále je preňho najdôležitejšie trénovať, pretože miluje futbal. Zároveň by som odporučil aj ostatným zapojiť sa, nie je to náročné a dá sa prísť k pekným cenám.“

Jakub má k futbalu tiež blízko a momentálne oblieka dres dorasteneckého tímu FC Nitra
Jakub má k futbalu tiež blízko a momentálne oblieka dres dorasteneckého tímu FC Nitra (Zdroj: ZsFZ, Autor: Marián Červenka)

Okrem jednotlivcov sme žrebovali aj kategóriu skupín, kde sa šťastie usmialo na chlapcov zo Spartaka Trnava U11, ktorý dostali tréningové lopty a autor videa Tomáš Bartoš dres slovenskej reprezentácie. „Videá natáčali chalani doma počas pandémie, pretože som chcel aby sme tréning obohatili o niečo nezvyčajné, ako len klasické behy a posilňovanie. Hráči postupne plnili úlohy aj s tenisovými loptičkami či fitloptou, ktorá im dala zabrať asi najviac. Určite by som odporučil vyskúšať to všetkým a keď sa pri tom natočíte, môžete skúsiť šťastie v súťaži,“ povedal po prebratí cien tréner Spartaka Trnava U11 Tomáš Bartoš, na ktorého nadviazal predseda ZsFZ Ladislav Gádoši: „Našim zámerom bolo aj v tomto ťažkom období propagovať mládežnícky klubový futbal v našom regióne. Som veľ mi rád, že iniciatívny bol pri spustení projektu vedúci sekretár, rovnako i PR oddelenie a nemôžem zabudnúť na Marketingovú komisiu ZsFZ. Teší ma, že sa stretávame s pozitívnymi ohlasmi a pevne verím, že sa zapoja aj iné oblasti ako Trnava, Nitra a Topoľčany.“ Ďalších víťazov žrebujeme opäť v stredu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: