Reprezentácia SR "A" ženy

Ženská futsalová reprezentácia prehrala v Senici s Českom 2:6, v nedeľu odveta v Hodoníne

28. jan 2024 o 09:15

Slovenské futsalové reprezentantky nestačili v prvom prípravnom zápase v Senici na Česko a podľahli mu hladko 2:6, odveta sa odohrá 28.1. od 17:00 hod v Hodoníne.

Češky výsledkovo dominovali už v prvom polčase, ktorý ovládli výsledkom 0:3. Ako prvá otvorila skóre nová kapitánka Česka Skálová, ktorá sa trafila ukážkovo z priameho kopu a Tišliarová bola bezmocná. Druhý gól vsietila Šturmová a na polčasových 3:0 zvýšila zo signálu po rohovom kope Soušková. Tvrdá hra Slovenska vyústila do množstva faulov, súper kopal až tri desaťmetrové kopy, našťastie ani jeden neskončil za bránkovou čiarou vďaka našej brankárke.

Po prestávke znížila po peknej akcii Rybanská, skorá odpoveď ale nečakane prišla cez tri štvrte ihriska, keď Skálová prekvapila všetkých v hale. Desať minút pred koncom videli fanúšikovia hneď dva góly. Najprv zvýšila na 5:1 pre Česko Soquesa, vzápätí opäť Rybanská znížila na rozdiel troch gólov. Konečné slovo ale mali zverenkyne trénera Štveráka, keď Vargová uzavrela na nelichotivých 2:6.

Výsledok zápasu v Senici:

Slovensko - Česko 2:6 (0:3)
⚽️ 22. Rybanská, 30. Rybanská - 7. Skálová, 13. Šturmová, 20. Soušková, 23. Skálová, 30. Soquessa, 37. Vargová

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: