REPREZENTÁCIA SR

U-21 vďaka hetriku Ševčíka zvíťazila nad Českom 3:1 a v Denaine získala bronz

19. dec 2021 o 10:57

Zverenci Richarda Bača zaknihovali vo francúzskom Denaine víťazstvo nad Českou republikou 3:1.

Reprezentácia do 21 rokov pred zápasom proti ČR vo francúzskom Denaine 18. septembra 2021.
Reprezentácia do 21 rokov pred zápasom proti ČR vo francúzskom Denaine 18. septembra 2021.

Dôležité víťazstvo sa nerodilo hladko, hetrik Ševčíka ale napokon rozhodol o tom, že Slovensko skončilo na turnaji Escaut Winter Cup 2021 na treťom mieste.

Escaut Winter Cup 2021 - o 3.miesto:

SLOVENSKO U-21 - ČESKÁ REP. U-21 3:1 (3:0)

⚽️ Ševčík 3

Richard Bačo, tréner U-21: "Dnes to bol zodpovedný výkon celého mužstva, dali sme rýchly gól už z prvého striedania. Naša hra bola dobrá, súpera sme mali prečítaného. Neprekvapili nás, a tak sme šli do prestávky s 3 gólovým vedením. Náš druhý polčas bol takticky dobre zvládnutý, hrali sme s vedomím, že Česi musia byť aktívni, počkali sme si ich a nepustili do vyložených šancí. Sme šťastní a zároveň trochu smutní, končí jedna veľmi úspešná generácia hráčov, ktorá bola ako jedna rodina. Prajem chlapcom, aby sa takto presadili v kategórií mužov. Je to naša futsalová budúcnosť."
Peter Terpaj, hráč U-21: "Touto cestou chcem poďakovať trénerovi za príležitosť, že som tu vôbec mohol byť. Na to, že to bol môj prvý zápas, hralo sa mi celkom dobre. Do zápasu sme išli s tým, že ho ideme vyhrať a to sme aj ukázali na ihrisku. Som rád, že som mohol byť súčasťou tohto tímu."
Tibor Lengyel, hráč U-21: "Vyhrali sme, čo viac povedať... chalani odovzdali maximum na ihrisku, bojovali sme jeden za druhého, ako to má byť v derby, žila lavička a žilo to aj na ihrisku. Každého z nás mrzí, že sme nemohli hrať o prvé miesto, ale aj tak sme si to užili naplno a každý z nás je rád za príležitosť, či už na ihrisku, alebo celkovo zúčastniť sa zrazu, keďže to je posledný zraz pre niektorých v U21. Myslím, že sme lepšie ako víťazstvom v derby nemohli ukončiť túto krásnu cestu ktorá trvala od U17. Ďakujem za zážitky a teraz iba makať na sebe a vidíme sa všetci v A tíme."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: