NIKÉ FUTSAL EXTRALIGA

Prednášať zmeny pravidiel futsalu príde na Slovensko ich autor.

Ján Ploštica|4. feb 2020 o 00:00

Téma kvality rozhodovania stretnutí riadených Slovenským futsalom je často pretriasanou témou. Preto Exekutíva SF hľadá spôsob, ako zabezpečiť rozvoj R a DZ. 

Exekutíva SF sa dlhodobo pokúša nadviazať spoluprácu nielen v oblastí vzdelávania rozhodcov s inými asociáciami, čo sa jej nedarí. Preto sa rozhodla ísť ešte ďalej a zabezpečiť našim R a DZ najvyššiu možnú kvalitu v oblasti vzdelávania. Po roku a pol trvajúcich prípravách príde na Slovensko jeden z najviac fundovaných ľudí v oblasti rozvoja a mentoringu R a DZ. Jedná sa o rešpektovanú osobu nielen na pôde UEFA a FIFA, ale aj na klubovej úrovni. Na Slovensku môžeme v termíne 21.2 – 23.2.2020 privítať medzinárodného pozorovateľa rozhodcov a jedného z tvorcov zmien pravidiel futsalu, Pedro Ángel Galán Nieto.

Práve téma zmien pravidiel futsalu platná od júla 2020 bude ťažiskovou témou seminára R a DZ v hoteli Novohrad v Lučenci. Veríme, že práve osoba Pedra Galána zabezpečí správny výklad pripravovaných zmien pravidiel futsalu. Má sa jednať o zásadnú reformu pravidiel od nasledujúcej sezóny, ktorú bude našim R a DZ prednášať práve ich autor. 

Exekutíva SF dúfa, že sa jej podarí zabezpečiť, cez osobu Pedra Galana, trvalý rozvoj našich R a DZ. Slovenský futsal bude prvý futsalový zväz, ktorý bude mať kompletné informácie k pripravovaným zmenám pravidiel futsalu a verí, že prechod k pripravovaným zmenám nás preto zastihne náležite pripravených. 


Pedro Galan najlepší svetový rozhodca za rok 2004
Pedro Galan najlepší svetový rozhodca za rok 2004

Profil:

Meno: Pedro Ángel Galán Nieto
Narodený: 20.1.1960
Bydlisko: Madrid, Španielsko

FIFA Rozhodca: 1996 - 2005
FIFA Observer: od 2005

Lektor FIFA

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: