NIKÉ FUTSAL EXTRALIGA

V piatok 6. marca začína play off, poznáme štvrťfinálové dvojice

Ján Ploštica|24. feb 2020 o 00:00

Základná časť VARTA futsal ligy má pred sebou ešte jedno záverečné 20. kolo, ale už dnes vieme, ako bude vyzerať prvé kolo play off.

V prvom kole play off (štvrťfinále) si na základe výsledkov základnej časti oddýchne MIMEL Lučenec, ktorý bude mať tri týždne na regeneráciu a doliečenie zranení. Kedže druhé kolo play off bude pokračovať určite 20. - 22. marca 2020. Lučenec už teraz vie, že bude začínať doma.

Prvé kolo play off začína prvými zápasmi už 6. 3. 2020 a najvyrovnanejšia séria sa predpokladá medzi ŠK Makroteam Žilina a Futsal Team Levice. Zaujímavosťou série je už aj existujúca dohoda klubov o zmene miesta konania prvého stretnutia. Táto séria bude teda začínať v Leviciach v piatok 6.3.2020 o 19.30 h.

Náš TIP: séria sa rozhodne v troch zápasoch, kde o postupujúcom rozhodne domáce prostredie. 


Prípadne tretie stretnutie sa uskutoční v Žiline 17. - 18. 3. 2020.

Ďalšou sériou bude konfrontácia ambiciózneho klubu z Banskej Bystrice proti zlepšujúcim sa Novým Zámkom. Favorit je v tomto prípade však jasný.

Náš TIP: 2:0 pre družstvo MIBA Banská Bystrica.

Prípadný 3. zápas

Posledná a asi najjasnejšia séria sa odohrá v Žiline, kde hrá miestne MŠK. MŠK nastúpi proti najhoršie umiestnenému družstvu po základnej časti, ich súperom budú levy z Prievidze. 

Náš TIP: 2:0 pre družstvo MŠK Žilina FUTSAL

Neočakávaný tretí zápas

Ostáva nám len dúfať, že aktéri ponúknu divákom v 1. kole play off zaujímavé súboje.




Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: