Správy

Ženská reprezentácia podľahla Walesu 0:1

Viktoria Joríkova|6. apr 2015 o 00:00

BANGOR (SFZ) - Tím Zsolta Pakuszu prehral najtesnejším rozdielom v prvom z dvojice priateľských zápasov

BANGOR (SFZ) - Tím Zsolta Pakuszu prehral najtesnejším rozdielom v prvom z dvojice priateľských zápasov

Slovenský ženský reprezentačný tím podľahol v pondelkovom priateľskom zápase reprezentácii Walesu 0:1, keď jediný gól dosiahla Helen Ward, ktorá zachytila odkop brankárky El Dahaibiovej. Druhý zápas odohrá tím Zsolta Pakuszu v stredu 8.4. o 20:00 nášho času taktiež na ihrisku Bangor City FC. 

Wales - Slovensko 1:0 (0:0)

Gól: 55. Ward
ŽK: 90. Vojteková

SLOVENSKO: El Dahaibiová - Fischerová, Bíróová, Matysová, Vojteková - Fatulová, Ondrušová - Šušková (46. Fecková), Škorvánková (59. Klechová), Koleničková (68. Horváthová) - Hmírová

Zsolt Pakusza (tréner SR): "Bol to zápas dvoch vyrovnaných družstiev, dobrý, bojovný. V prvom polčase v hre dominovali a viac šancí si vypracovali domáce hráčky, v druhom sme prebrali iniciatívu my. Je pozitívne, že napriek inkasovanému gólu sme v závere dokázali stupňovať tempo. Nemuseli sme dnešný zápas prehrať, dievčatá bojovali zo všetkých síl. Práve takéto zápasy, ktoré aj výsledkovo nevyjdú nás môžu posunúť vpred. Dúfam, že v odvete sa nám podarí streliť gól, chceme hrať s takým prístupom, nasadením a vôľou ako dnes v druhom polčase a veríme, že dosiahneme lepší výsledok."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: