Správy

VIDEO: Weiss: "Bosniaci sú jednou nohou tam, ale my ich môžeme potrápiť"

Viktoria Joríkova|4. sep 2013 o 00:00

SENEC (SFZ) - V. Weiss ml. si cez víkend otvoril gólovú štatistiku v novom klubovom drese, v národnom chce potrápiť hráčov Bosny a Hercegoviny

SENEC (SFZ) - V. Weiss ml. si cez víkend otvoril gólovú štatistiku v novom klubovom drese, v národnom chce potrápiť hráčov Bosny a Hercegoviny

V uplynulom víkende sa talentovanému stredopoliarovi slovenskej reprezentácie Vladimírovi Weissovi ml. podarilo skórovať v ligovom zápase svojho nového klubu Olympiakos Pireus. "Som rád, že mi to tam padlo už v treťom zápase ligy. Na zraz som sa veľmi tešil, hlavne na tie zápasy. Budú ťažké, ale sú niečím zaujímavé a budeme sa musieť pobiť o tú malú šancu, ktorá stále je a my veríme, že sa to zamotá tak, že ešte budeme v tej skupine zaujímaví," povedal na úvod rozhovoru.

Podľa V. Weissa si v kabíne uvedomujú, že šanca nie je veľká a treba sa o ňu pobiť. "Určite je pre každého futbalistu najviac, ak je atmosféra dobrá. Bosniaci sú jednou nohou tam, ale máme s nimi dva zápasy. Oni aj my môžeme získať 6 bodov a potrápiť ich. Aj oni budú mať rešpekt pred nami a bude to zaujímavý zápas," povedal ofenzívny stredopoliar.

"Nebol to ľahký zápas (pozn. priateľský zápas proti Bosne a Hercegovine v Bratislave 17.11.2010). Bosna má kvalitné mužstvo, hrajú veľmi rýchly futbal a bude to ťažký zápas. Šanca tam stále je, aj my máme výborné mužstvo. Musíme ukázať, že keď mená, ktoré máme v mužstve, spojíme do kolektívu, môžeme Bosnu potrápiť," povedal V. Weiss na záver.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: