Správy

VIDEO: Hamšík: "V Európe už žiadne predjedlá nie sú"

Viktoria Joríkova|3. sep 2014 o 00:00

SENEC (SFZ) - Slovenská reprezentácia sa presúva do Žiliny na priateľský zápas s Maltou

SENEC (SFZ) - Slovenská reprezentácia sa presúva do Žiliny na priateľský zápas s Maltou

Od začiatku zrazu až do stredy trénovali zverenci Jána Kozáka na štadióne NTC v Senci. Potom sa už presunuli do Žiliny, kde absolvujú oficiálny tréning a 4.9.2014 o 18:20 aj priateľský zápas proti súperovi z Malty. 

"Nebudem to brať ako pomstu, ale ako kvalitný dvojzápas Česko - Slovensko. Majú dobrých fanúšikov, my takisto a bude to vyhecované. Veľmi sa teším na tie zápasy," povedal na zraze obranca Sparty Praha Michal Breznaník, ktorého v skupinovej časti Európskej ligy čakajú reprezentační spoluhráči zo Slovana Bratislava a SSC Neapol. "Mali sme už problémy aj s trpaslíkmi. Musíme ten zápas vyhrať, aby sme sa pripravili na kvalifikáciu. Zahrať dobre, aby sme vedeli, na čom sme, dať góly," povedal smerom k priateľskému zápasu s Maltou na štadióne pod Dubňom. 

"Je to návrat do môjho klubu, kde som vyrastal, kde som začínal s veľkým futbalom. Je to klub, ktorý si veľmi vážim," povedal Marek Hamšík o ŠK Slovan Bratislava. "Som rád, že sa môžem vrátiť na Slovensko a hrať pred slovenským publikom," dodal smerom k zápasom skupinovej časti Európskej ligy. "Nebol čas ani na spanie, najedli sme sa a išli rovno na letisko," povedal zastupujúci kapitán k trnasferu na zraz s reprezentačným kolegom Jurajom Kuckom. "V Európe už žiadne predjedlá nie sú. Aj Malta nám bude vzdorným súperom, ale určite budeme favoritom a mali by sme ten zápas vyhrať,"povedal smerom k zápasu M. Hamšík.

Zápas medzi Janovom Juraja Kucku a Neapolom Mareka Hamšíka, po ktorom obaja cestovali na Slovensko, rozhodol gól striedajúceho hráča Neapola 30 sekúnd pred koncom. "Bol to kvalitný zápas, obe mužstvá hrali veľmi dobre a nečakal som takýto záver. Myslel som si, že to dotiahneme do konca," povedal o zápase na zraze Juraj Kucka, ktorý sa vrátil po vynútenej zdravotnej pauze. "Dúfajme, že sa na nich nabažíme a dobre sa pripravíme na Ukrajinu. Málo tímov je slabších. Tieto zápasy sú vždy ťažšie," poznamenal smerom k najbližšiemu súperovi stredopoliar.

Hráči v rozhovoroch povedali aj o svojej situácii v kluboch i o prvom kvalifikačnom súperovi - Ukrajine. Pozrite si video a dozviete sa viac.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: