Správy

SR 15 - Výkon potešil, remízový gól v nadstavenom čase tiež

Peter Šurin|14. nov 2019 o 17:15
(Zdroj: SFZ, Autor: VLADIMÍR DANČÍK)

DUNAJSKÁ STREDA (SFZ) - V odvetnom zápase s waleskými rovesníkmi remizovala reprezentačná pätnástka po solídnom výkone 2:2.

Príležitosť dostali ďalší nominovaní hráči, trénerové pokyny však boli približne rovnaké. Sokolíci boli zodpovednejší, dôslednejší ako v utorok, aj tak sa však ostrovný súper v našej defenzíve dvakrát presadil. Domáci tím ukázal predovšetkým obrovské odhodlanie a nezmieriteľnú bojovnosť, dvakrát dotiahol nepriaznivý stav, druhý raz dokonca v druhej minúte nadstaveného času. Rok 2019 tak zakončila pätnástkou remízou.

SLOVENSKO 15 - WALES 15 2:2 (1:1)
Góly: 40. Dömény, 80+. Marcelli - 34. Edwards, 49. Roberts.
ŽK: Blaško, Marcelli, Corrigan.
Rozhodoval: Parilák (SR).
SLOVENSKO 15: Lukáč - Šalkovič, Mažár, Holíček, Ďatel (58. Blaško) - Mitro (47. Rehuš), Mikula (74. Hájovský), Parilla (58. Marcelli) - Dömény (47. Sauer), Masár (47. Vaľko), Praženka. Tréner: Martin Žamba.

HLAS PO ZÁPASE
MARTIN ŽAMBA (tréner Slovenska 15): “Na túto vekovú kategóriu opäť dobrý zápas. Na rozdiel od prvého stretnutia v utorok sme boli pokojnejší, nechýbala priamočiarsť pri zakladaní útokov, znova sme však zlyhávali v koncovke. Som naozaj rád, že sme hrali až do úplného konca, odmenou nám bol vyrovnávajúci gól v nadstavenom čase. Počas jesennej časti sezóny sme vyskúšali 35 hráčov, získali sme dostatočný prehľad o adeptoch na reprezentačný dres, čo využijeme na jar pri stabilizácii kádra.“

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: