Výsledky

Rakúsko WA - Slovensko WA

3. feb 2021 o 18:20

Gól: 14. Höbingerová
Rozhodovali: Pesuová – Constantinescuová, Catalinová (všetky Rum.) – bez divákov.
RAKÚSKO: Krammerová – Weinroitherová (85. Weilharterová), Wenningerová (60. Georgievová), Kirchbergerová, Naschenwengová – Zadrazilová (71. Ederová), Puntigamová – Feiersingerová (71. Makasová), Höbingerová, Dunstová – Billaová (85. Mayrová). Trénerka: Irene Fuhrmannová.
SLOVENSKO: Korenčiová – Horváthová, Bartovičová, Fischerová, Zdechovanová (84. Košíková) – Mikolajová, Bíróová, Škorvánková (84. Ondrušová)– Šurnovská, Havranová (66. Sluková), Hmírová. Tréner: Peter Kopúň.

HLAS PO ZÁPASE
PETER KOPÚŇ (tréner Slovenska): “Obojstrane dobrý až výborný zápas, do ktorého sme sa chytili neskôr, to sme už prehrávali 0:1. Ale zhruba od 20. - 25. minúty sme vstúpili do diania, vypracovali sme si aj šance, musíme príležitosti premietať... Verím, že v blížiacej sa kvalifikácii MS tak bude. Som spokojný s odovzdaním sa dievčat, po prestávke sme robili veľa z toho, čo trénujeme, akou cestou vo futbale chceme ísť. Ak by sme dali jeden gól, usmievali by sme sa ešte viac. Z našej strany to bol vo vzájomných zápasoch s Rakúskom najlepší výkon.“ 

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: