Správy

MUŽI A – Hamšík po kempe ľutuje len jednu vec

- #kemp_SVK-KOMARNO
- #kemp_SVK-KOMARNO
Monika Jurigova|26. máj 2024 o 15:17
Marek Hamšík bol s kempom v Šamoríne spokojný.
Marek Hamšík bol s kempom v Šamoríne spokojný. (Zdroj: SFZ, Autor: ROMAN FERSTL)

ŠAMORÍN (SFZ) -Prípravný kemp v Šamoríne pre hráčov, ktorým sa sezóna skončila skôr, je už minulosťou. Slovenskí sokoli pod taktovkou asistenta Mareka Hamšíka absolvovali niekoľko tréningových jednotiek, ale aj modelovaný zápas proti čerstvému postupujúcemu do Niké ligy KFC Komárno. Teraz ich čaká pár dní voľna.

Najbližšie sa naši reprezentanti stretnú 31.mája dopoludnia a vydajú sa do Bad Erlachu, kde ich už čaká prípravný kemp na blížiace sa Euro. „Dá sa povedať, že kemp v Šamoríne splnil očakávania na plnej čiare. To, čo sme od neho chceli, teda udržať chalanov v kondícii, to sa podarilo. Hráči ukázali v tréningoch dobrú intenzitu, skvelú chuť a energiu. To bolo fajn. Škoda, že sa zranil brankár Ľubo Belko. To mi je ľúto,“ zamyslel sa asistent trénera Marek Hamšík. 
Namiesto Belka prišiel Adam Danko a toho si Marek pochvaľoval. „Bolo pekné vidieť v modelovanom zápase s Komárnom v bránke mladého Adama Danka. Pôsobil v nej veľmi dobre, už teraz je to osobnosť. Chalani výborne pristúpili aj k zápasu. Ukázali veľa dobrých vecí. Keď si to podrobne zanalyzujeme, určite sa tam nájdu aj chybičky, čo je normálne. To, čo sme si však povedali pred zápasom, išlo najmä o intenzitu a fyzičnosť, to podľa mňa chalani dodržali. Skrátka som spokojný,“ uzavrel Hamšík.
Nominácia na oficiálny kemp do Rakúska bude známa v priebehu pondelka 27.mája.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: