Vstupenky

MUŽI A – Dôležité informácie pre fanúšikov na zápas s Islandom

15. nov 2023 o 20:51
(Zdroj: SFZ, Autor: Norika Szombatová)

BRATISLAVA (SFZ) - Futbalové Slovensko sa teší na kvalifikačný zápas Slovensko - Island (16. novembra 2023 o 20.45 na NFŠ v Bratislave), v ktorom môžu slovenskí reprezentanti potvrdiť postup na ME 2024. Prinášame odpovede na dôležité otázky pre fanúšikov, ktorí sa na tento dôležitý duel chystajú.

Vstupenky sú už vypredané, v pokladniciach na štadióne sa žiadne nebudú dať zakúpiť. 

POKYNY pre fanúšikov

Upozorňujeme všetkých fanúšikov, aby sa dostavili k štadiónu v dostatočnom časovom predstihu, najmenej 2 hodiny pred zápasom, aby plynulo prešli bezpečnostnou kontrolou zameranou na zakázané a nebezpečné predmety.

Taktiež, aby využívali parkovacie miesta zvýraznené v pláne NFŠ mapa parkovanie

·       V bufetoch bude možné platiť iba platobnou kartou. 

·       Upozorňujeme, že každý návštevník, aj maloleté dieťa, musí mať platnú vstupenku na konkrétne sedadlo na štadióne. Na tento zápas, ako aj pri plnej obsadenosti jednotlivých sektorov, nie je možné zobrať dieťa na štadión bez vstupenky a posadiť si ho na kolená.

·       V prípade zľavnených vstupeniek je potrebné sa pri vstupe na štadión preukázať patričným dokladom (ZŤP preukaz, dokladom totožnosti alebo kartičkou poistenca, ak sa jedná o dieťa do 12 rokov), ak bude držiteľ vstupenky vyzvaný usporiadateľom pri vstupe na štadión.

VSTUP ZŤP-S (vozíčkar + doprovod)

·       Vstup držiteľov vstupenky ZŤP-S je cez GATE C1, kde bude usporiadateľom skontrolovaná vstupenka. Po vstupe na štadión sa vozíčkari s doprovodom presunú na tribúnu A / B a k danému sektoru, kde sú vyhradené miesta pre vozíčkarov.

·       V prípade, že na danú vstupenku sa pokúsi prejsť iný držiteľ vstupenky ako vozíčkar s doprovodom, aj v prípade ZŤP-S preukazu, nebude na štadión vpustený.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: