Správy

eRepre - Postup nám tesne ušiel, v januári šanca na reparát

SFZ|21. dec 2022 o 09:49
(Zdroj: SFZ, Autor: SFZ)

BRATISLAVA (SFZ) - Slovenská eRepre vstúpila na konci minulého týždňa do turnaja FIFAe Nations Play-Ins. Náš tím je zaradený v Conference 1 - Division 2. Súpermi slovenskej eRepre boli po dvakrát výbery Rumunska, Litvy, Bulharska a Chorvátska.

Štvrtkové vystúpenia výsledkovo potešili, slovenskí ereprezentanti si na svoje konto pripísali zo štyroch zápasov dve výhry a dve prehry, pričom sme sa stále držali v hre o postup. Do hry sa zapojili Jozef „fcst13“ Javorek, Timotej „Cristy“ Starinský a Dominik „Revy“ Révai.

Piatkový hrací deň nám toľko radosti nepriniesol. Pozitívom bolo, že chalani neprehrali ani jeden zápas - a to ani s Rumunskom, ktoré našu skupinu „prevalcovalo“. Negatívom je fakt, že ani raz nedokázali zvíťaziť. Práve štyri remízy im zobrali šancu na postup do Division 1, kam sa prebojovali prvé dve mužstvá skupiny.

Nášmu Revymu a fcst13, ktorí odohrali tento matchday, chýbal k postupu jediný gól v sieti súpera a to v ľubovoľnom zo spomínaných štyroch zápasov.

Podľa slov našich hráčov a realizačného tímu chýbalo aj trochu šťastia. Slovenskí ereprezentanti doplatili na nepremenené šance a dobre chytajúceho brankára v jednom zo zápasov. Napriek tomu naša e-repre hrou nesklamala.

Výsledky 15. 12. – štvrtok:
Slovensko – Rumunsko 2:3
Slovensko – Chorvátsko 5:1
Slovensko – Litva 2:0
Slovensko – Bulharsko 1:2

Výsledky 16. 12. – piatok:
Slovensko – Rumunsko 2:2
Slovensko – Litva 1:1
Slovensko – Bulharsko 2:2
Slovensko – Chorvátsko 1:1

Čo čaká eRepre najbližšie? 

Slovenský tím sa predstaví v druhom hracom kole (26. a 27. januára 2023), kde sa bude snažiť zložiť reparát. V tíme totiž veria, že postup do Division 1 by mohol prísť. Naša skupina bude mať rovnaké jadro, jediným rozdielom bude, že postupujúce Rumunsko a Litvu nahradí zostupujúce duo z Division 1 - Škótsko a Kazachstan.

Skupina na január
SLOVENSKO
Bulharsko
Chorvátsko
Škótsko
Kazachstan

Viac informácií o účinkovaní eRepre vo FIFAe Nations Play-Ins nájdete aj na oficiálnom Instagrame e-repre.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: