Aktuálne správy

S "E-CUP"-om na Premier league

22. nov 2023 o 11:09

"S E-cupom na Premier league!

Futbalová jeseň sa schyľuje k záveru, do pozornosti fanúšikov najkrajšej hry aj hráčov samotných dávame projekt, ktorý môže spestriť zimnú prestávku nanajvýš atraktívnym spôsobom. 

V novej súťaži totiž môžu nastúpiť napríklad hráči Niké ligy proti účastníkovi poslednej ligy, v inom súboji sa budú dorastenci merať so súpermi, ktorí nastupujú na európskej pohárovej scéne! Pýtate sa, ako je to možné?

Futbalový E-cup je inovativny projekt FIFA league, na ktorom sa ako spoluorganizátor podiela aj Slovenský Futbalovy Zväz prostredníctvom svojej dcérskej spoločnosti SFZ Marketing s.r.o. E-cup je určený pre všetky futbalové kluby na Slovensku (od 1. po 9. ligu) a fanúšikov e-sportu. 

Prihlásiť sa môžu hráči aj hráčky bez obmedzenia, jedinou podmienkou je registrácia v niektorom futbalovom klube na Slovensku a minimálny vek 16 rokov. 


E-cup sa hrá systémom 1vs1 v hre FC24 na PS5 (nie je potrebné vlastniť).

Lákavé sú tiež ceny pre najlepších - víťaz sa môže tešiť na vybraný zápas Premier League od Futbaltour! Pripravených je mnoho ďalších atraktívnych cien od partnerov. Ambíciou projektu je vytvorenie najväčšieho amatérskeho turnaja na Slovensku, aby sme otvorili ďalšie dvere pre talentovaných jednotlivcov a kluby, ktoré môžu nájsť svoje miesto na e-športovej aj futbalovej scéne tak, aby sme budovali spojenie medzi virtuálnym a reálnym futbalom.

Záujemcovia sa môžu registrovať TU - https://bit.ly/3M8YgCz.

Informácie a kompletné pravidlá nájdete TU: https://bit.ly/3MU6lv0 


Mgr. Marián Kvasňovský 
tel. +421 904 874 202  
email: marian@youreventservices.sk
_______________________________
MAG Group s.r.o.
Košická 24
066 01 Humenné
Slovensko

M&K Company s.r.o. 
Novomeského 73
Nitra 949 11

https://youreventservices.sk
http://mkcompany.sk |
https://www.1vs1futbal.sk  |
https://1vs1fotbal.cz |
https://www.funnydays.sk |
https://fifaleague.sk


Súvisiaci obsah