Oznamy

Piate miesto na turnaji rozhodcov v moravskej Kuřimi

Rudolf Hupka|13. dec 2018 o 00:00

Pre všetkých

Výber rozhodcov hral v Kuřimi

Piate miesto na turnaji rozhodcov v moravskej Kuřimi

Na 25. novembra prebiehajúceho roka bol Výber rozhodcov ObFZ Bratislava-vidiek pozvaný svojim družobným partnerom z OFS Brno – venkov na Medzinárodný turnaj rozhodcov, ktorý sa konal v malebnom moravskom mestečku Kuřim. V prostredí novej športovej haly sa nehralo o titul majstra sveta, ale v prvom rade o priateľské futbalové stretnutie ľudí, ktorí sa väčšinou zúčastňujú na futbalových stretnutiach v iných úlohách, ako na futbalovom turnaji. Napriek tomu všetci ukázali, že post hráča im nie je cudzí a zápasy mali dobrú úroveň. Náš výber síce zo začiatku výsledkovo neoslnil, ale v druhej časti turnaja napravil pokazený začiatok. Celkové piate miesto na turnaji slúži ku cti všetkých zúčastnených. Obrazom dobrého kolektívu je aj individuálne ocenenie pre najlepšieho strelca, ktoré získal Tomáš Ralbovský za strelených sedem gólov.

Na turnaji sa zúčastnili družstvá OFS Blansko, OFS Brno-venkov, MěFS Brno, OFS Vyškov, OFS Břeclav, OFS Hodonín, tím funkcionárov a družstvo rozhodcov z Číny - China Team, ktorí študujú na Brnianskej univerzite. 

Za vzornú reprezentáciu našim rozhodcom - Peter Tahotný, Marko Polák, Radovan Hudy, Tomáš Ralbovský, Milan Kardelis, Roman Farkaš, Lukáš Lomňančík, Daniel Kožuch, Lukáš Tománek a Róbert Mikulecký, patrí vďaka. Realizačný tím tvorili Jozef Hlavenka, Jozef Slezák, Ľubica Kleinová a Eva Šabíková.

Jozef Hlavenka, predseda KRaD ObFZ Bratislava-vidiek

Súvisiaci obsah