Hlavne menu

Pekné 3. miesto výberu ObFZ BA-vidiek U12

Pavel Príkopa|27. máj 2022 o 08:41

Ďalší pekný úspech výberu ObFZ Bratislava-vidiek U12

V stredu 25.5. 2022 organizoval BFZ turnaj 8 družstiev kategórie U12 za účasti 5-tich proligových družstiev ŠK Slovan Bratislava, FC Petržalka , FK Inter Bratislava, SDM Domino Bratislava, FKM Karlová Ves a ďaľšími účastníkmi boli výber BFZ dievčatá WU 13, výber ObFZ Bratislava - mesto, výber ObFZ Bratislava - vidiek.

Hralo sa na štadióne FC Petržalka podľa pravidiel SFZ s počtom hráčov 6 + 1, hrací čas bol 1x 35 minút. Účastníci boli rozdelení do 2 skupín, kde každý účastník odohral tri stretnutia a následne podľa umiestnenia v tabuľke sa hrali stretnutia o celkové umiestnenie.

Výber ObFZ BA-vidiek bol zaradený do skupiny B spolu s FC Petržalka, FK Inter Bratislava a výberom BFZ WU13 . V skupine sme skončili na peknom 2.mieste a hrali sme o celkové 3.miesto.

Výsledky výberu ObFZ BA-vidiek U12:

FC Petržalka – výber ObFZ 5 : 1 ( gól dal Matias Michalovič )

FK Inter Bratislava – výber ObFZ 0 : 6 ( góly: Matias Michalovič 2, Alex Čarský,

Matúš Masár, Martin Ondrus, Peter Šimig )

Výber BFZ WU 13 – výber ObFZ 0 : 4 ( góly: Matias Michalovič 2, Matej Jaššo,

Alex Čarský )

Stretnutie o 3.miesto :

SDM Domino Bratislava – výber ObFZ 1 : 4 ( góly: Teodor Hošek 2, Matias

Michalovič, Martin Ondrus )

Pohár za 3.miesto prevzali z rúk koordinátora SFZ pre BFZ p.Eduarda Vilčinského a bronzové medaile im odovzdal predseda KM BFZ p. Marek Porvazník.

Chlapci svojími dobrými výkonmi potvrdili oprávnenosť nominácie a v priebehu 2 týždňov tak dosiahli ďalší úspech ( 11.5. výborným výkonom vyhrali medzinárodný turnaj vo Vysokej na Morave ).

Týmito dobrými výsledkami tak dali pekný, skorší darček svojmu trénerovi Ernestovi Meszárosovi, ktorý v sobotu 28.5. 2022 vstupuje do manželského stavu. Chlapcom srdečne gratulujeme k 3. miestu a trénerovi Ernestovi Meszárosovi želáme veľa spokojnosti a radosti v manželstve.

Výber ObFZ BA-vidiek U12.html

Súvisiaci obsah