Oznamy

Prispejte 2% pre Asociáciu rozhodcov BFZ

Dušan Štofik|14. feb 2022 o 18:15

Ako možno niektorí viete, pred nedávnom bolo založené občianske združenie Asociácia rozhodcov Bratislavského futbalového zväzu, ktoré združuje rozhodcov v pôsobnosti BFZ. V tejto neľahkej dobe však zažíva rozhodcovstvo ťažké časy a rozhodcov je ako šafránu. Veľkú nádej a prísľub do budúcna dal nábor rozhodcov ObFZ BA- mesto pod vedením KR, kde sme získali 14 nových rozhodcov, z ktorých až na jednu, dve výnimky fungujú do dnešného dňa všetci. K dnešnému dňu je na ďalšie školenie pod ObFZ BA- mesto prihlásených ďalších 20 ľudí. Toto je iba sľubný začiatok a k udržaniu tohto stavu je potrebná systematická práca, aby sme mohli stavy navýšiť (školenia aspoň 2x do roka a pod.), záujemcov udržať a žiť v oblastiach a v regióne v komforte.

Preto by sme Vás chceli poprosiť o poukázanie 2% z daní ako fyzické osoby, alebo 3% ako právnické osoby v prospech AR BFZ, ktoré sme ochotní a schopní pretaviť do zvyšovania rozhodcovského stavu a jeho neustáleho napredovania. Tieto financie tak, či onak niekde skončia, ale ak ich venujete práve nám, máte garanciu, že vynaložíme najväčšie možné úsilie, aby sme pomohli rozhodcovstvu v Bratislavskom kraji.

PS1. Budeme radi, ak plagátik v prílohe prepošlete svojim známym, ktorí by mohli mať záujem o podporu, alebo by ich financie prepadli v prospech štátu.

PS2. Ak by niekto nevedel, čo a ako, kľudne sa obráťte na Davida Bláhu (0908 021 970, davidblaha3@gmail.com), predsedu AR BFZ.

Zdroj: KR ObFZ Bratislava-mesto

(Zdroj: KR ObFZ Bratislava-mesto)

Súvisiaci obsah