Úradné správy

Úradná správa č. 21

Tomáš Tůma|15. jan 2024 o 15:12

Správy zo sekretariátu:

1. V zmysle RaPP čl. 19 (2), d), e) je v zimnom registračnom období možné podávať žiadosť o prestup amatéra:

- od 01.01. do 31.03. kalendárneho roka (zimné registračné obdobie s obmedzením),

- od 01.01. do 31.03. kalendárneho roka (zimné registračné obdobie zo zahraničia).

V prípade transferu zo zahraničia je potrebné vyplnený formulár „Žiadosť o transfer hráča – zahraničie“ s overeným podpisom hráča (priložiť kópiu dokladu totožnosti) zaslať na Matriku SFZ – pri dodržaní vyššie uvedených termínov.

Žiadosti podané mimo registračných období spracuje príslušná matrika v priebehu najbližšieho registračného obdobia. 

2. Upozorňujeme futbalové kluby, aby svoje kontakty v ISSF aktualizovali. V prípade zmeny štatutárneho orgánu klubu, je potrebné poslať krátku žiadosť a v prílohe zápisnicu z členskej schôdze, prípadne uznesenie a prezenčnú listinu z takého zasadnutia. Stačí aj elektronickou formou (scan) na e-mail (obfzbb@futbalsfz.sk). V prípade zmeny č. účtu – potvrdenie z príslušného bankového domu. V prípade aktivácie, resp. deaktivácie klubového ISSF manažéra je potrebné vyplniť príslušný formulár v ISSF v časti dokumenty, vytlačiť a následne po potvrdení štatutárom FK odoslať na Matriku SFZ.

ŠTK - úsek mládeže – zodpovedný Roman Patráš

1. Komisia mládeže plánuje dňa 3.2.2024 v telocvični v Nemeckej zorganizovať zimný halový turnaj starších žiakov U15. Záujemcovia sa môžu prihlásiť v termíne do 24.1.2024 na sekretariát zväzu (obfzbb@futbalsfz.sk) Žiadame kluby, aby  dodržali termín prihlasovania sa, aby sme mohli včas zabezpečiť telocvičňu (podľa počtu prihlásených) a s dostatočným časovým predstihom pripraviť organizáciu turnaja.

Ďalšie predpokladané turnaje:

U13 – 17.2.2024 telocvičňa v Nemeckej

Súvisiaci obsah